Verktøy-Senteret Terje Kulvik tar verktøy fra Korloy inn i porteføljen

| Medlemsnyhet | Bedrift Verktøy-Senteret Terje Kulvik AS

Verktøy-Senteret Terje Kulvik AS har inngått avtale med Korloy for import, markedsføring og salg av Korloys totale leveringsprogram i Norge

Leveringsprogrammet fra Korloy omfatter et stort og komplett utvalg av verktøy innenfor områdene dreiing, fresing og boring, systemverktøy, samt også vinkelhoder.

- Korloy har vært på markedet i 50 år og er en aktør som har bygget seg opp gjennom riktige valg av verktøy i kombinasjon med god kvalitet. Korloy er en betydelig aktør på verdensmarkedet med egne avdelinger i blant annet USA, Europa, India og Brasil, og Korloy er representert i hele 80 land,
forklarer Kulvik.

GODE PRISER
Korloy er en komplett leverandør med et stort og rikholdig leveringsprogram av høy kvalitet, samt at de også har svært konkurransedyktige priser, i følge Kulvik.

- Prisene er i enkelte deler av programmet opp imot 50 prosent lavere enn sammenlignbare produkter fra andre konkurrenter. Spesielt innenfor fresing, hvor vi anbefaler Rich Mill systemet for generell fresing
i stål, rust – syrefast, samt egen geometri for fresing i aluminium, fortsetter Kulvik entusiastisk.

EGET ALUMINIUMPROGRAM
I tillegg har Korloy egne aluminiumgeometrier innenfor dreiing og stikking/innstikk. Selskapet har et eget leveringsprogram for aluminiumsfresing der både fresekropper og skjær er designet kun for fresing i
aluminium. Dreieprogrammet er stort og rikholdig med vendeskjær i CBN, for herdede materialer, PKD vendeskjær for aluminiumslegeringer med høyt silisiumkarbidinnhold.

- Verktøy-Senteret Terje Kulvik har vært i bransjen i hele 31 år og vi gleder oss til å komme i gang med markedsbearbeidingen og salget av produktene som holder høy kvalitet.

NY I NORGE
Korloy er en helt ny aktør på det norske markedet som aldri har vært representert i Norge tidligere og vi tror norsk industri vil ha stor nytte av et helt nytt konsept innenfor sponfraskillende verktøy for maskinering.

Selskapet mottok i 2008 prisen for den beste HRD Corporation og oppnådde USD 50 million Export Tower Award.

- Salget av produkter fra Korloy har vært i gang siden midten av juni og allerede etter denne korte tiden opplever vi stor suksess. De som har kjøpt produkter fra Korloy er utelukkende svært positive. Vi ønsker alle våre kunder, både gamle og nye, velkomne til å ta i bruk produktene fra vårt nye leveringsprogram fra Korloy, og vi sender gjerne Korloykatalogen til den som ønsker den. Katalogen kan sendes som PDF format på e-post om ønskelig og eller i papirformat, avslutter Terje Kulvik.

 

Artikkelen er tidligere publisert i Maskinregisteret.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Verktøy-Senteret Terje Kulvik AS

Østre Rosten 84 C
7075 TILLER
Norge
Verktøy-Senteret Terje Kulvik AS

Bilder & videoer

Skjermbilde 2017-09-12 kl. 15.08.49

Send til en kollega

0.06