23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Storslått åpningsseremoni for AMADAs nye industrianlegg I Charleville Mézières

Som verdensledende innen maskiner for bearbeiding av tynnplater, bekrefter AMADA sin posisjon i Frankrike og sitt ønske om å utvikle produksjonen og aktivitetene i Europa

Innvielsesseremonien til det renoverte og utvidede anlegget i Charleville Mézières fant sted den 2. juni i nærvær av gruppens CEO. Modernisering, automasjon og utvidelser øker produksjonskapasiteten og gjør dette anlegget til gruppens nye Europeiske maskinlager.

AMADA, den japanske gruppen som har vært etablert i Frankrike i mer enn 30 år, annonserte dette i september 2013. Forpliktelsen står ved lag! Den Japanske gruppen har allerede investert 28,5 millioner euro i Frankrike, og investeringene når 40 millioner i løpet av 2018. Den siste runden som er planlagt for Charleville Mézières-anlegget, verdt 13 millioner euro, har nettopp blitt fullført. Innvielsesseremonien ved det nye industrianlegget i Charleville Mézières fant sted den 2. juni i nærvær av Mitsuo Okamoto, styreleder og CEO i gruppen, samt mange offentlige representanter, inkludert Japans ambassadør i Frankrike.

 Som spesialist innen produksjon av maskiner for laserskjæring og stansing, har nyinvesteringene gjort det mulig å utvide produksjonen av laserskjæremaskiner av siste generasjon, starte med produksjon av automatiserte knekkeceller og gjøre dette anlegget til et viktig logistikksenter for gruppen i Europa. En ambisiøs industriplan med byggingen av 13 000 m2 industri - og kontorhaller, renoveringen av 8000 m2 lokaler bygget på 70-tallet og anlegging av 13 000 m2 med veier og parkeringsplasser. Anlegget har en utbredelse på 101 000 m2 og består av 25 000 m2 industribygninger og 3000 m2 kontorer.

Utvikling og optimering av aktiviteter i Europa og konsolidering av engasjementet i Frankrike er gruppens motto. AMADA har investert i produksjonsverktøy, og har alltid til hensikt å forbedre ergonomi og produktivitet. Kjøpet av et mer effektivt bearbeidingssenter og integrering av robotteknikk i sandblåsing- og sveiseprosessene til rammene, er et utmerket eksempel. Den nye monteringshallen er utvidet og modernisert i henhold til Japanske standarder og lagerhallen gjør det nå mulig å sende maskiner direkte til AMADA-kundene og slik redusere kostnader og forsinkelser.

Og sist, men ikke minst, er det opprettet ikke mindre enn 20 stillinger i løpet av de tre siste årene. Dette har vært gode nyheter for mange lokalt valgte representanter som bekrefter sin forpliktelse sammen med en gruppe som investerer og skaper arbeidsplasser i Frankrike.

Amada Norway AS
Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Org. nr.: NO933966674

Kontaktperson

AV

Send til en kollega

0.047