Filtrering av væsker - med effektivitet og dokumentasjon i fokus

| Medlemsnyhet | Bedrift ultrafilter Skandinavien ApS

Vi har tidligere skrevet om Ultrafilters erstatningselementer for et bredt spekter av væskefiltre, inkludert Pall, Parker og Sartorius, men vi tilbyr også våre egne løsninger med filterhus og filter av høyeste kvalitet.

Bruk av væsker til prosess eller produksjon setter mange krav til renslighet, sikkerhet og materialer, etc., og næringsmiddelindustrien har alltid lagt merke til de høye kravene for å minimere risikoen for uønskede partikler eller bakterier i produkter og maskiner.

Filtrering er en av de typiske kravene til all bruk av væsker og væsker, fordi den er relevant fra de groveste prosesslinjene - for eksempel fjerner løs sand og synlige urenheter med et grov forfilter; Og til de mye finere membranene og plissede elementene.

Hvis filtrert væske er for drikkevann eller flaskevann, er det vanlig å følge forfilteret - vanligvis med nominell effektivitet, med et absolutt filter som fjerner uønskede partikler på en sikker måte eller fungerer som reduksjonsmiddel.

Hvis væsken skal filtreres for mat, melkeprodukter eller medisinsk bruk, kan det også være behov for en membran i filtreringslinjen, og selv forfilteret må kanskje være i absolutt effektivitet. Også på disse områdene har vi de riktige løsningene, for eksempel. Våre egne sanitære PF-EG hus i en serie med et absolutt forfilter, et plissert absolutt 0,5 mikron filter for å beskytte membranen og en steril membran. Disse filtrene leveres også til ditt eksisterende filterhus, slik at du ikke trenger å bytte dyrt utstyr før tiden.

 

Lenker:

https://www.ultra-shop.no/vaske/dybdefilter/ - dybdefiltre

https://www.ultra-shop.no/vaske/plissert-filter/ - plissert (absolutt) elementer

https://www.ultra-shop.no/vaske/membran-filter/ - membranfiltre

 

 

Du er også alltid velkommen til å kontakte oss på

E-post: info@ultra-filter.com
Telefon +45 82 30 30 20.
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ultrafilter Skandinavien ApS

c/o Nordic DC
Pløens gate 4
Att: Per Johnsen
0181 Oslo
Norge
ultrafilter Skandinavien ApS

Bilder & videoer

PFG732 Tekfil DatasheetMF0356_Inc%20code%207%20smalleruflogo2016_medkontakt

Send til en kollega

0.077