23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

KUKA viser fremtidens smarte produksjon i sanntid på hi17 mobil plattform KMP 1500

Herning, Danmark, Oktober 2017 - Velkommen til å se på fremtidens smarte produksjon i sanntid i KUKAs monter på Herningmessen den 3.-5. oktober 2017

På årets messe er det KUKAs smarte løsninger innenfor automatisering som står i fokus. I en praktisk demonstrasjon vil selskapet vise hvordan KUKA SmartProduction gjør din produksjonslinje klar for fremtiden.

- Besøkerne vil i sanntid få se en demonstrasjon av hvordan effektiviteten og prosesskvaliteten øker ved at vi kobler alle KUKAs produkter til skyen via KUKA Connect, vår skyløsning for å koble sammen produksjon og vedlikehold, sier Joacim Lorentsson, salgssjef for KUKA Nordic.

KUKA SmartProduction er en ny programvare for intelligent nettverk som bruker skyen som et sentralt datalager, hvilket gir en enkel, sømløs og produsentuavhengig, overgripende sammenkobling av alle produksjonsmaskiner i skyen. Programvaren er utformet for maksimal frihet og kan distribueres over forskjellige maskinvare- og programvarelandskaper. Det standardiserte grensesnittet gjør den til den ideelle IoT-plattformen for bedrifter i alle markeder og sektorer.

På Herningmessen viser KUKA også sitt nye mobile produksjonssystem KUKA Mobile Plattform 1500 som muliggjør en fleksibilitet i produksjonen som tidligere har vært utenkelig. KMP 1500 er en plattform som enkelt integreres i produksjonen og håndterer logistikken mellom de forskjellige prosesstrinnene.

Markedets første industrirobot som samspiller med mennesker – LBR iiwa – er også med på messen sammen med selskapets nyeste sensorprodukt KUKA RoboCeption.

- Vi er stolte over at vi her får muligheten til å vise våre kunder KUKAs solide og omfattende robotløsninger for Industri 4.0. RoboCeption er et lysende eksempel på en sensorløsning som gjør det mulig for roboten å se og vurdere på lignende måte som et menneske, sier Joacim Lorentsson og hilser alle robotinteresserte velkommen til KUKAs monter på hi17 L 9350.

 

KUKA Nordic Norway
Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984735200

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094