Schweissen & Schneiden messen med iTec

| Medlemsnyhet | Bedrift iTec AS

Optimaliserte prosesser og integrasjon i fokus

Messer Cutting Systems viser frem skjæreteknologien på messen

"På den kommende SCHWEISSEN & SCHNEIDEN i Düsseldorf har vi gjort flere tilpasninger for å gjøre vårt produktsortiment enda mer attraktivt med fokus på «Industri 4.0» ", sier Jörg Mosser, Salg & Markeds direktør for Europa. Selskapet vil presentere den mest moderne skjæreteknologien på Stand D38 / E41 i Hall 11.

På noen felt finnes det produkter som ikke trenger å bli presentert: med sportsbiler kan det være en tresifret serie, enkelte smarttelefoner ønsker man seg bare ved å høre navn og versjonsnummer, men også Messer-skjæringssystemene OmniMat® og MultiTherm® har nesten kultstatus i platebearbeiding – og verkstedindustrien. Derfor gir Messer begge seriene en enda mer dynamisk relansering.
Kjente systemer med ny og oppdatert strømkilde.

OmniMat® er allerede på topp i utviklingen når det gjelder dimensjoner og stabilitet: opptil 7,80 meter arbeidsbredde, flerspråklig styring, oksygen- og plasmaskjæring eller boring og utstyrslisten følger de høye kravene som stilles til denne arbeidskjempen. Messer har renovert Skew Rotator Delta og bruker nye strømkilder for plasmaskjæring. For å nyttiggjøre seg optimalt av funksjonene, har operatøren en moderne 24 tommers berøringsskjerm, og «Smart operasjon» er inkludert.


Nå trenger du ikke velge bort noe: fordi fiberlaser, plasma, oksygenskjæring, merking eller alle prosesser kombinert - MultiTherm® har dem alle. Utmerket skjære kvalitet og raskere skjæring er klare argumenter for den nye MultiTherm®. Før var det mange innstillinger som måtte pottes inn. Ny induktiv høydesensoren og mye automatikk øker produktivitet og forenkler hverdagen for operatøren. En ny beltematertabell, filter fra Beuting, og enkel tilkoblingen via EtherCAT, avrunder innovasjonspakken for MultiTherm® fra Messer.

Bak kulissene til revolusjonen.
Hvem ville ikke elske å ta en titt på utviklingsavdelingen til produsenten og til og med utøve direkte innflytelse på innovasjonene? Messer ønsker å høre direkte fra kundene sine, hvilke krav og utfordringer har, og samen finne nye løsninger.  Besøkende kan oppleve dette i her på messen.

Live: bedre enn den høyeste oppløsningen på skjermen.
Messer Cutting Systems leverer Live visning på SCHWEISSEN & SCHNEIDEN. Kom og se kombinasjons- brennersystemer for sveising, lodding, oppvarming, flamme rettelse og skjæring, bli introdusert. I tillegg viser vi RIFLAM-oppvarmingsteknologi-løsninger på alle nivåer. Fra det enkleste til det helautomatiske. Mange nyheter vil vises, og demonstreres. Programvareutvikling har heller ikke sovet. Mange nye funksjoner i OmniWin og OmniBevel. Med OmniLink kan maskinene f.eks.være koblet til et eksisterende ERP-system, og prosessene rundt arbeidspreparasjon, så vel som på maskinen, kan optimaliseres. Det balanserte samspillet mellom maskin, programvare og service, åpner for økt effektivitet og graden av automatisering.


Fra eksperter til eksperter: Kunnskapsoverføring på stedet
Messer har alltid dyrket dialog med sine kunder. Nå har du muligheten igjen, på SCHWEISSEN & SCHNEIDEN. Her kan besøkende få informasjon om virkningen av DIN EN 1090 på stålproduksjon, om egnede produkter, eksempelvis spesielle dyser fra Messer Cutting Systems, eller trening- og opplæringsmuligheter i Messer Academy.
"Alt i alt har vi tatt med mye på utstillingen. Vi har gode løsninger for alle krav og behov. Og er det ikke tilgjengelig umiddelbart, vil vi gjøre vårt ytterste for å gjøre det klart for produksjon, "oppsummerer Jörg Mosser.


Har vi vekket din interesse?

Reis med iTec AS.

Mer informasjon finner du på vår hjemmeside: www.itec.as eller vår facebook side iTec.as

Besøk Messer Cutting Systems fra 25. til 29. september 2017 på messen SCHWEISSEN & SCHNEIDEN i Düsseldorf: Hall 11, Stand D38 / E41. Få med deg en live demonstrasjon av MetalMaster 2.0 hos Kjellberg (Hall 13, Stand A45). MetalMaster 2.0 kombinerer fordelene med plasma- og oksyfuelskjæring på en maskin og gir den høyeste produktiviteten på den minste plassen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
iTec AS

Hegdalveien 80
3261 LARVIK
Norge
iTec AS

Bilder & videoer

Bild 2_Bohrer und WechslerBild 3_MultiThermBild 4_MetalMaster 2_0

Send til en kollega

0.07