23948sdkhjf

En ny programvare gjør deg klar for Industri 4.0

| Medlemsnyhet | Bedrift Klüber Lubrication Nordic A/S

EfficiencyManager fra Klüber Lubrication for en transparent prosessplan

München den 15. Mai 2017 – Vi står innenfor  den fjerde industrielle revolusjonen – Industri 4.0 -  der produksjonsbedrifter må håndtere stadig mer komplekse maskiner og vedlikeholdsprosedyrer. Strammere tidsplaner og optimaliserte vedlikeholdsintervaller skal oppfylles, samt lovbestemmelser og dokumentasjonskrav. Alt dette krever mer effektive prosesser og optimalisert planlegging. 

Klüber Lubrication tilbyr nå en programmvare som gjør det mulig for produksjonsbedrifter å effektivt tilpasse komplekse strukturer i sine produksjonsanlegg: EfficiencyManager. Dette gir bedrifter en oversikt over alle maskiner, apparater og utstyr som er relevante for produksjonsprosessen. "Programvaren tilbyr mange muligheter for å øke effektiviteten i produksjonen", sier Patrik Berntsson, Norden ansvarlig - Klüber Efficiency Support i Klüber Lubrication. Det gir bedrifter et transparent overblikk over deres potensiale for optimalisering. Potensialer for å øke effektiviteten kan ideelt multipliseres, f.eks. i form av energieffektiviseringsprosjekter, optimalisering av levetid på reservedeler eller reduksjon av feil og dermed vedlikeholdsaktiviteter. "

Bedrifter kan bruke EfficiencyManager online og angi all informasjon som kreves for problemfri produksjon. Dette inkluderer for eksempel data om ettersmøring og vedlikehold, tidsfrister for kalibrering av skalaer eller inspeksjon av brannslukkere. "Takket være nøyaktig dokumentasjon av alle detaljer som kunden mener er viktige, har vår EfficiencyManager blitt en viktig kilde til informasjon. Det gir også verdifull støtte som for eksempel til å forberede og gjennomføre revisjoner, sier Patrik Berntsson.

Via det skybaserte EfficiencyManager kan selskaper med flere lokasjoner utveksle Best Practice og gi innsyn til alle steder. Et spesielt autorisasjonssystem sørger for at hver bruker kun kan se den aktuelle delen og utføre aktivitetene som han / hun har autorisasjon til. De aktuelle dataene lagres sikkert på en server i Tyskland. Brukerveiledningen er nettleserbasert.

 

Om Klüber Lubrication
Klüber Lubrication er en av verdens fremste produsenter av spesialsmøremidler, og tilbyr tribologiske løsninger til praktisk talt alle industrier og markeder over hele verden. De fleste produkter er utviklet og produsert i henhold til spesifikke kundekrav. I løpet av de drøye 80 årene Klüber Lubrication har eksistert, har de levert smøremidler av høy kvalitet, grundig konsultasjon og omfattende tjenester, som har ført til at de har fått et enestående renommé i markedet. Selskapet innehar alle vanlige industrisertifiseringer og har en testavdeling som knapt har sitt motstykke i smøremiddelindustrien.

Klüber Lubrication, etablert som detaljhandelsbedrift for mineraloljeprodukter i München i 1929, inngår i dag i Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, en forretningsenhet i Freudenberg Group, Weinheim. Klüber Lubrication har ca. 2000 ansatte i mer enn 30 land.

For mer informasjon, gå til http://www.klueber.com

Om Freudenberg Chemical Specialities
Freudenberg Chemical Specialities utvikler, produserer og markedsfører kjemiske spesialprodukter. Firmaet ønsker å være så nært kundene som mulig, og er globalt representert i markedet med de fem merkene Klüber Lubrication, Chem-Trend, OKS, SurTec og Capol. Freudenberg Chemical Specialities er en av verdens ledende produsenter av spesialsmøremidler, slippmidler, kjemotekniske vedlikeholdsprodukter og løsninger for overflate- og galvaniseringsteknologi. Konsernet har hovedkontor i München i tyskland, og driver virksomhet i ca. 40 land. I 2015 hadde Freudenberg Chemical Specialities ca. 3300 ansatte og genererte en omsetning på ca. 960 millioner euro.

Du finner mer informasjon på http://www.fcs-munich.com

 

Presskontakt
Klüber Lubrication München SE & Co. KG
Andreas Hasslinger, Marketing Communications
Geisenhausenerstr. 7
81379 München
Telefon: +49 (0) 89/78 76-467
E-post: andreas.hasslinger@klueber.com

mediaconnect
Michael Jurischka
Gotzkowskystr. 11
10555 Berlin
Telefon: +49 (0) 30/28 44 95 95
E-post: m.jurischka@mediaconnect-berlin.de


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Klüber Lubrication Nordic A/S

Industriveien 25
2021 Skedsmokorset
Norge
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.078