Besøk Hydac på Hannover Messe

| Medlemsnyhet | Bedrift Hydac AS

Industry 4.0 er et av temaene på HYDACs stand under Hannover-messen.

HYDAC viser mange spennende nyheter innen miljøbeskyttelse, energieffektivisering, prediktivt vedlikehold og Industri 4.0.

HYDACs ambisjon er å bidra til å styrke konkurranseevnen i industrien og gjøre investeringer i norsk næringsliv mer attraktivt. Teknologisk utvikling med stadig kortere produktlivssykluser og differensiering av våre kunders ønsker i en globalisert digital verden med knappe ressurser, er en stor utfordring for industrien. Dette skaper på den andre siden et stort potensial og muligheter for nye innovative, klimabærekraftige og grønne løsninger, der kompetanse og innovasjonskraft er avgjørende for å lykkes. Våre kunder krever nye, verdibaserte forretnings-modeller som gir konkurransefortrinn, som over tid tilfører dem ytelse, image og lønnsomhet.

De endringene som næringen nå står overfor er så omfattende at det i Tyskland snakkes om den fjerde industrielle revolusjon, eller ganske enkelt, "Industry 4.0". I andre deler av verden, er den samme utviklingen betegnet som "Smart Factory" eller "Industrial Internet of Things" (IIoT).

For oss i HYDAC betyr dette at vi vil tilby nye, effektive og tilpassede løsninger basert på digitalisering og automatisering. Fleksibel, optimal og rask omstilling av produksjonen er nødvendig for å ta vårt ansvar for et fremtidig bærekraftig klima.

Besøk oss på Hannover Messe så kan vi fortelle mer.

Fra HYDAC i Norge vil Hans Jacob Samuelsen (markedssjef) være på standen fra 12.30 onsdag 26.april til 14.00 torsdag 27.april.

Ønsker du å kontakte HYDAC kan du sende en epost til: firmapost@hydac.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hydac AS

Berghagan 4
1405 LANGHUS
Norge
Hydac AS

Send til en kollega

0.056