Ameka AS bygger HPU til Axtech AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Ameka AS

Ameka har i disse dager ferdigstilt byggingen av 1 stk HPU for 300t vinsj og 1 stk HPU for 50t vinsj for Axtech AS.

Leveransen skal til oljefeltet Culzean på UK sektor i Nordsjøen. Oljefeltet er operert av Maersk Oil. Axtech har flere leveranser til prosjektet, og har benyttet Ameka til fabrikasjon, montering og testing av begge HPU’ene i leveransen.

HPU for 300t vinsjen er EX utførelse som skal operere i sone 1. Vinsjen er bygget i open loop hydraulic system utførelse og opererer «Anchor Leg Installation Winch» på Maersk Culzean FSO. 

HPU for 50t «Riser Installation Winch» skal monters i samme skid som vinsjen, og skal monters på turret og brukes til å trekke risers i turret’en. Dette er en meget kompakt utførelse, og er bygget i closed loop hydraulic system utførelse.

Ameka er stolte av å igjen bli valgt som bygger av HPU for Axtech, og vi ønsker Axtech lykke til med leveransen til Sofec og Maersk Oil Culzean UK.  

 

Ameka er et mekanisk verksted i Molde som har spesialisert seg på komplekse maskineringer, single- og serieproduksjon av kundetilpassede komponenter og maskiner, samt produksjon av automatiserte arbeidsstasjoner og produksjonslinjer. Vi dekker alle industrinæringer samt marine- og offshorevirksomhet.
Og ikke minst – Vi elsker utfordringer!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Ameka AS

Birger Hatlebakks veg 15
6415 MOLDE
Norge
Ameka AS

Bilder & videoer

T1171-HPU_01HPU 50t vinsjHPU 300t vinsj 2

Send til en kollega

0.079