23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

LVD introduserer PPED: En ny serie kantpresser

Et kostnadseffektivt design koblet med LVDs presisjon og pålitelighet leverer skikkelig brukerfleksibilitet

PPED-serien er hydrauliske kantpresser med flerakse bakanslag, CNC-styrt bombering, og en 15 tommers versjon av LVD sin eksklusive touch-B, en grafisk ikonbasert CNC-styring, kombinert gir disse funksjonene brukerne større fleksibilitet og økte muligheter for en rekke knekkeanvendelser. 

Praktisk og enkel bruk gjør PPED-serien, i følge produsenten, ideell for et bredt spek- ter av kantpressejobber. Den stive kon- struksjonen og det servostyrte hydrauliske systemet sikrer konstante knekkeresultater uansett jobbtype.

PPED-serien består av tre modeller (PPED 4, PPED 5 og PPED 7) med enten to (X, R) eller fire (X, R, Z1, Z2) standard bakanslagakser. Et flerakse bakanslag gjør PPED svært all- sidig og reduserer maskinens oppsettid fra enkle til komplekse knekkejobber.

INTUITIV KONTROLL - HØYERE PRODUKTIVITET

Flerakse bakanslag kombinert med LVDs TOUCH-B kontroll gjør høyere produksjon mulig. Med samme grunnfunksjonaliteter som den fullutstyrte TOUCH-B- kontrollen, minimerer denne brukervennlige touch- skjermen operatørens behov for inntastin- ger og gjør delprogrammering enkelt og intuitivt. Med minimale inntastinger kan operatøren lage design i 2D og simulere i 3D på den 15 tommer store berøringsskjer- men. Dimensjonene på delen blir enkelt tastet inn i kontrolleren eller så kan delens mål hentes fra lagring. En ny funksjon for PPED-maskinene gjør det mulig for bru- kerne å jobbe med standard eller egen- definerte parametere som igjen gir rask programmering. TOUCH-B jobber med en
sentralisert database og er kompatibel med CADMAN-JOB og CADMAN-B.

CNC BOMBERING

PPED-5 og PPED-7 modellene med knekke- lengder fra tre meter og oppover er stan- dard utstyrt med bomberingsystemet. Platetykkelse, knekkelengde, dyneåpning og materialdata legges inn i TOUCH-B- kontrollen for å bestemme posisjoneringen av nødvendig bombering for å kompensere for dyne og kniv. LVDs merkevarebeskyt-
tete design skaper en perfekt bombering med nøyaktig maskinerte kiler som flyttes mot hverandre i henhold til servostyring. PPED er en allsidig og kapabel maskin, i stand til å håndtere et bredt spekter av knekkejobber. PPED-serien er tilgjengelig i ulike modeller fra 50 til 320 tonn, knekke- lengder 2000-4000 mm.

Se vedlagt katalog for mer informasjon.

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

TJ

Send til en kollega

0.062