LVD introduserer PPED: En ny serie kantpresser

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

Et kostnadseffektivt design koblet med LVDs presisjon og pålitelighet leverer skikkelig brukerfleksibilitet

PPED-serien er hydrauliske kantpresser med flerakse bakanslag, CNC-styrt bombering, og en 15 tommers versjon av LVD sin eksklusive touch-B, en grafisk ikonbasert CNC-styring, kombinert gir disse funksjonene brukerne større fleksibilitet og økte muligheter for en rekke knekkeanvendelser. 

Praktisk og enkel bruk gjør PPED-serien, i følge produsenten, ideell for et bredt spek- ter av kantpressejobber. Den stive kon- struksjonen og det servostyrte hydrauliske systemet sikrer konstante knekkeresultater uansett jobbtype.

PPED-serien består av tre modeller (PPED 4, PPED 5 og PPED 7) med enten to (X, R) eller fire (X, R, Z1, Z2) standard bakanslagakser. Et flerakse bakanslag gjør PPED svært all- sidig og reduserer maskinens oppsettid fra enkle til komplekse knekkejobber.

INTUITIV KONTROLL - HØYERE PRODUKTIVITET

Flerakse bakanslag kombinert med LVDs TOUCH-B kontroll gjør høyere produksjon mulig. Med samme grunnfunksjonaliteter som den fullutstyrte TOUCH-B- kontrollen, minimerer denne brukervennlige touch- skjermen operatørens behov for inntastin- ger og gjør delprogrammering enkelt og intuitivt. Med minimale inntastinger kan operatøren lage design i 2D og simulere i 3D på den 15 tommer store berøringsskjer- men. Dimensjonene på delen blir enkelt tastet inn i kontrolleren eller så kan delens mål hentes fra lagring. En ny funksjon for PPED-maskinene gjør det mulig for bru- kerne å jobbe med standard eller egen- definerte parametere som igjen gir rask programmering. TOUCH-B jobber med en
sentralisert database og er kompatibel med CADMAN-JOB og CADMAN-B.

CNC BOMBERING

PPED-5 og PPED-7 modellene med knekke- lengder fra tre meter og oppover er stan- dard utstyrt med bomberingsystemet. Platetykkelse, knekkelengde, dyneåpning og materialdata legges inn i TOUCH-B- kontrollen for å bestemme posisjoneringen av nødvendig bombering for å kompensere for dyne og kniv. LVDs merkevarebeskyt-
tete design skaper en perfekt bombering med nøyaktig maskinerte kiler som flyttes mot hverandre i henhold til servostyring. PPED er en allsidig og kapabel maskin, i stand til å håndtere et bredt spekter av knekkejobber. PPED-serien er tilgjengelig i ulike modeller fra 50 til 320 tonn, knekke- lengder 2000-4000 mm.

Se vedlagt katalog for mer informasjon.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Kataloger mm.

Send til en kollega

0.07