LVD åpner nytt Opplevelsessenter

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

Opplevelsessenteret, også kalt XP( Experience) Center ligger ved selskapets hovedkvarter i Gullegem, Belgia

Det moderne 2500 kvadratmeterstore anlegget er utformet for å stimulere til læring om platebearbeiding gjennom å gi de besøkende erfaring med teknologi, løsninger og kompetanse i et innovativt miljø som fremmer læring og samarbeid. 

XP senteret er en fullstendig renovering og betydelig utvidelse av LVD sitt demonstrasjonsanlegg. Senteret er laget for å gi den ultimate opplevelsen for gjestene.

De besøkende inviteres til å komme med egne utfordringer og problemer innen platebearbeiding, oppdage mulighetene som finnes for deres maskiner i dag og i fremtiden, trene på de nyeste maskinene, og dyrke relasjoner med LVD sine eksperter.

De besøkende vil oppleve neste generasjons maskiner og prosesser på alle LVD sine produktlinjer, se automasjonsløsninger, prøve berøringsskjermteknologi, programvare og se et fleksibelt Industri 4,0-klart tilkoblet anlegg som illustrerer hva som er mulig i en integrert Smart Fabrikk.

XP senteret er mer enn et produktutstillingslokale og treningsanlegg, forklarer Carl Dewulf, president og administrerende direktør i LVD.

- Vi har laget en plass hvor de besøkende kan oppleve platebearbeidingsteknologi og produktene fra LVD på helt nye måter. Det handler om å oppdage løsninger, skape bekjentskaper, og skape rom for å gi næring til partnerskap og ideer som vil fremme bransjen, forklarer Dewulf. 

Designet av det belgiske arkitektfirmaet Naert, i samarbeid med interiørarkitekt Justine Van Strydonck, gjør så XP senteret fylles av naturlig lys gjennom en overflod av vinduer og glassdører.

Det inviterer de besøkende med sitt lys og rom.

I den moderne settingen kan de besøkende lære om LVD sin historie, se presentasjoner og treningsseanser i et stadionlignende teater, de kan dele ideer i såkalte “kreative hjørner”, eller slappe av i salongen eller på utendørs terrassen.

- Utformingen av XP senteret ble skapt av LVD sin visjon om et åpent samarbeidsmiljø, et sted hvor de besøkende kan lære, dele, vokse og skape noe nytt, forklarer Wouter Naert.

Hver designdetalj var påvirket av ønsket om å skape en verdifull opplevelse for den besøkende, tillegger Justine Van Strydonck.

Den store åpningen av XP senteret er planlagt i midten av april 2017.

For planlegging av et besøk til senteret, kontakt LVD Scandinavia eller se www.lvdscandinavia.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Bilder & videoer

LVD XP Center inside

Send til en kollega

0.058