Allsidige applikasjoner med prosessventiler fra Festo

| Medlemsnyhet | Bedrift Festo AS

Festo sin nye NAMUR-ventil VSNC er globalt sertifisert i henhold til standarder for eksplosjonsbeskyttelse, og kan brukes i mange ulike bransjer og applikasjoner.

NAMUR-ventilen VSNC fra Festo styrer effektivt og driftssikkert flowet for mange ulike typer av medier under skiftende omgivelsesforhold. Dette er mulig gjennom et bredt utvalg av ventilfunksjoner og et temperaturområde på -20 til 60 °C. NAMUR-ventilen VSNC kjennetegnes av dens moderne design, holdbar kvalitet og 100 % testet teknologi og materiale. 

Retur av eksosluft

Den nye pilotventilen kan enkelt tilpasses til bruk sammen med enten en enkeltvirkende eller dobbeltvirkende aktuator for å få enda større fleksibilitet. Når man vrir pakningen 180° konverteres en 5/2-ventil til en 3/2-ventil. Med 3/2-ventilen føres eksosluften via pakningen inn i aktuatorens fjærkammer. Dette beskytter fjærkammeret mot forurenset luft, garanterer lenger levetid på aktuatoren og effektiviteten.

 Fleksibelt elektrisk interface øker prestasjonen

Festo sitt sortiment av tilbehør til ATEX og IEC Ex-sertifiserte magnetspoler for zone 1 og 2, samt systemer sertifisert i henhold til NEC 500 til klasse 1 div 1 og 2 er spesielt utviklet for miljøer med eksplosiv atmosfære.

Designet av VSNC betyr at alle disse spolene, selv med forskjellige typer beskyttelse, kan monteres på et robust ankerrør i rustfritt stål og gir dermed mulighet for allsidige applikasjoner.

Enkel bestilling

Med ferdig monterte ventiler sparer du både tid og arbeid som gjør det ekstra enkelt. Pilotventilene fra Festo er et brukerorientert modulsystem som er enkelt å bestille. Det er et kompakt og praktisk sortiment enten du ønsker være i ATEX/IEC Ex-zone eller i vanlig industrisone. Ta kontakt med Festo for ytterligere informasjon.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Festo AS

Ole Deviks vei 2
0666 OSLO
Norge
Festo AS

Send til en kollega

0.238