Praktisk rengjøring av girkasser under drift

| Medlemsnyhet | Bedrift Klüber Lubrication Nordic A/S

Nytt rengjøringskonsentrat gir mindre driftsstans

Planlagt eller ikke-planlagt driftsstans og etterfølgende oppstart av vindturbiner er betydelige kostnadsfaktorer som bør unngås i så stor grad som mulig. Klϋber Lubrication har utviklet det nye syntetiske rengjøringskonsentratet Klüber Summit Varnasolv HV. Med det kan oljeskift i og rengjøring av vindturbingir gjøres under drift. Det nye rengjøringskonsentratet løser effektivt opp klebrige rester, lakk og karbondannelse. Etter skylling er girkassen klar for den nye oljen.
  
"Girkassene kan rengjøres under drift fordi den høye viskositeten til Klüber Summit Varnasolv HV er lik giroljens viskositet. Driftsstans av turbinen kan derfor unngås", forklarer Thomas Jørgensen fra forretningsenheten for vindkraft i Klüber Lubrication. "Den brukte oljen tappes deretter for å skylle ut eventuelle uønskede rester.”

Gjennom effektiv rengjøring av rester fra girkassen, reduserer det nye væskekonsentratet også vedlikeholdskostnader. Klüber Summit Varnasolv HV har ingen innvirkning på materialet i tetningene når det brukes i henhold til instruksjonene. Det nye rengjøringskonsentratet er designet for rengjøring av girkasser i vindturbiner, men kan også brukes til filterhus og slanger som inneholder karbondannelser eller eldre oljerester. Klüber Summit Varnasolv HV er fullt kompatibelt med mineral-, syntetisk hydrokarbon- og esteroljer.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Klüber Lubrication Nordic A/S

Industriveien 25
2021 Skedsmokorset
Norge
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.07