23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Spesialvinsj levert til flytende rigg

Elektriske vinsjer er vår spesialitet

Bretteville Taljer & Maskiner leverer vinsjer til alle mulige bransjer og bruksområder og fleksible løsninger er vår spesialitet. Denne gangen har vi levert en elektrisk vinsj for bruk på en flytende rigg. Vinsjen er vår mest robuste modell med 18,5 kw motor og maskingruppe 3m/M6. Med 5000 kg kapasitet får mannskapet ombord på riggen løftet opp det meste av tungt utstyr for å gjøre en omfattende rehabiliteringsjobb i flammetårnet. Jobben gjøres raskt og effektivt med en hastighet på 19 m/min.

Frekvensstyring med 3 meter kabel og styrekontroll er bygget inn i vinsjen for at det skal bli enkelt å kjøre i lavere hastigheter ved av og påmontering av lasten. Vinsjen er videre utstyrt med endestoppere og overlastvern for økt sikkerhet og kontroll.Trommelen har hele 250 meter wirekapasitet, utstyrt med galvanisert antispinn wire og krok.

Ved eventuell strømstans har vinsjen en såkalt bremseutløser med trouble shooting handwheel for å kunne senke lasten kontrollert ned ved strømstans.Vinsjen ble levert med all ønskelig dokumentasjon og godkjent sertifikat.

Våre vinsjer kan også leveres med marinemaling og høyere IP grad, noe både offshore - og riggnæringen ofte har behov for.

Bretteville Taljer & Maskiner AS
Griniveien 159
1359 Eiksmarka
Bærum
Norge
Org. nr.: NO958307586

Kontaktperson

KSL
Kjetil Staavi Lilleland
Digital markedsfører
+47 67166992 kjetil@brettevilletaljer.no

Send til en kollega

0.047