23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hvordan de nyeste forbedringene i HxGN EAM Digital Work gjør de daglige oppgavene raskere

HxGN EAMs nyeste mobile forbedringer gir feltteknikere en mer strømlinjeformet og produktiv opplevelse.

Utløper
1. mars 2025

For feltteknikere teller hvert sekund når de utfører arbeid og administrerer eiendeler på farten. Enten det dreier seg om å inspisere utstyr, behandle transaksjoner eller få tilgang til kritiske data, er det effektivitet som gjelder.
 

Forestill deg dette: Muligheten til å utføre oppgaver som tidligere var forbeholdt stasjonære datamaskiner, ligger nå rett i håndflaten din. HxGN EAMs Advanced Mobile-brukertype bygger bro mellom mobilfunksjoner og skrivebordsfunksjoner.  

2. Transaksjonell effektivitet: Kraften i strekkodeskanning 

Transaksjonsbehandling introduserer nå Issue Transaction Screen. Denne forbedringen er utviklet for både Field Work- og Advanced Mobile-brukere i Digital Work-applikasjonen, og maksimerer strekkodeskanningsfunksjonene.  

3. Forbedret navigasjon og innsikt: Forbedrede sjekklistefiltre og flervalgsoppslag 

Det har aldri vært enklere å navigere gjennom oppgaver. HxGN EAMs forbedrede navigasjon og innsikt tar brukeropplevelsen til et nytt nivå. Takket være de forbedrede sjekklistefiltrene som ble introdusert i marsutgaven av versjon 12.0.0.2, kan teknikere raskt oppdage elementer som krever oppmerksomhet eller krever oppfølging.  Ved å velge flere verdier eller alle poster basert på spesifikke behov sparer man tid og sikrer at oppgavene blir utført nøyaktig. 

4. Sømløs integrering: Vi introduserer muligheter for dyplenking 

Den nyeste versjonen av HxGN EAM introduserer dyplenking som gir teknikerne sømløs overgang mellom Digital Work og EAM Mobile-applikasjonene. Denne integrasjonen handler ikke bare om bekvemmelighet - den handler om å øke brukerfleksibiliteten og sikre en smidig arbeidsflyt. Teknikerne kan nå navigere uanstrengt mellom applikasjonene, slik at de kan fokusere uavbrutt på oppgaven. 

5. Signering av leveringsbevis: Dokumentasjon på en enkel måte 

Utfylling av arbeidsordrer er en viktig del av en teknikers hverdag. Den nye funksjonen Proof of Delivery Sign-Off i versjon 12.0.1 gjør det enklere å dokumentere og bekrefte at arbeidet er fullført. Teknikere kan nå levere viktig dokumentasjon for sporing og ansvarlighet, alt med et enkelt fingertrykk. Denne funksjonen effektiviserer kommunikasjonen, reduserer antall feil og sikrer at alle er på samme side. 

Livet til en felttekniker er fullt av utfordringer, men HxGN EAMs nyeste mobilforbedringer endrer spillereglene. Disse oppdateringene handler om å gjøre livet til teknikerne smidigere, mer effektivt og til syvende og sist mer produktivt - fra å bringe enda mer skrivebordsfunksjonalitet til mobile enheter til å øke effektiviteten i transaksjonene og gi bedre navigasjon og innsikt.

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031