23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Beskytt PCB prototypene og ideene in-house

Lag dine PCB kretskort in-house. Med mönsterkotsfräs S64 er det enkelt å utvikle egne PCB ideer og prototyper.

Utløper
31. mars 2025

Med kretskortkutteren ProtoMat S64 får du et system for nesten alle bruksområder innen PCB-prototyping. ProtoMat S64 mønsterkortfresemaskinen er rask og pålitelig, den har en fresespindel som produserer fine design opp til 100 µm og kan også utføre mulitlayers, den har også en stabil granittbase, dispenser og vakuumbord. Med ProtoMat S64 får du et meget godt system till utviklingsavdelingen, bare plasser den på et stabilt arbeidsbord. 

ProtoMat S64 har en fresespindel på opptil 60 000 rpm, noe som garanterer korte og raske behandlingstider og høy geometrisk nøyaktighet. Det krever ikke mye vedlikehold, maskinen har en pneumatisk selvrensende funksjon for fresespindelen og fresedybdesensoren.

ProtoMat S64 har automatisk verktøyskifte med inntil ca 15 verktøy. Den automatiske kutterbreddejusteringen sørger for at kutterkonturen har en konstant bredde. Sensorer som finnes i ProtoMat S64 sikrer optimalt kontrollert presis fresedybde og overvåker også verktøyskifteprosessen. Den integrerte dispenseren kan helt automatisk påføre loddepasta på putene. Ekstra databeregning er ikke nødvendig.

ProtoMat S64 har en systemprogravare för mønsterkortkutter der er svært fleksibel og enkel å bruke. Et parameterbibliotek for forskjellige materialer støtter den enkle maskinoperasjonen. Den integrerte prosessguiden veileder brukeren steg for steg gjennom hele prosessprosessen.

Det er raskt og enkelt å komme i gang, normalt en installasjondag og en oppstartsdag så er man i gang med prosessen.

Note: nødvendig tilbehør er LPKF støvsuger og trykkluft.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 LOMMA
Lomma kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561434035

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046