23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

RUNTIME AS industrivifter starter opp i Norge

RUNTIME ENGINEERING AB har siden 2017 utført service og vedlikehold på vifter i svensk industri. Med jevn vekst siden oppstarten satser selskapet nå ytterligere på det norske ettermarkedet for industrivifter.

Inntoget på det norske markedet har som mål å gi norsk industri færre driftsforstyrrelser på kritiske vifter samt nærhet til kunnskap og problemløsning. Tidligere var konsernet representert i Norge av MLT Maskin og Laserteknikk AS, som tilbyr tjenester innen måleteknologi som bevegelsesforsterkning (IRIS-M) og 3D-skanning. Sammen utgjør selskapene en sterk enhet for problemløsning og produksjon av reservedeler til industrivifter. RUNTIME er en uavhengig leverandør og fokuserer på å finne den rette løsningen for kunden uavhengig av fabrikat på viftene.

Administrerende direktør, Thomas Haraldsson, Det føles fantastisk å starte opp Runtime AS og å kunne tilby vår kunnskap til industrien i Norge også. Det er mer å hente på vifter i eksisterende anlegg både når det gjelder høyere effektivitet og energisparing.

Siden 2017 har RUNTIME utført vifteservice og vedlikehold på det svenske markedet. Kundene er hovedsakelig innen energi-, kjemi-, stål- og papirindustrien. Marius Friedman med 20 års erfaring innen vifter er ansatt som serviceleder på kontoret i Oslo.

 

Runtime Engineering AS
Solnedgangsveien 133
3534 Sokna
Ringerike
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078