23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

RobotForum 2024

RobotForum 2024 blir en informativ konferanse som vil ta for seg flere sentrale temaer innen robotikk og automatisering. Både velkjente teknologier og nye trender har plass i denne konferansen.

Konferansen arrangeres hos Sanner Hotell på Gran, 3 - 4 september

RobotForum 2024 er en møteplass for industriledere, produksjonsledere, akademia og andre som ønsker en oppdatering på det som skjer innen robotteknologi i Norge. Vi vil presentere konkrete prosjekter som er realisert i Norge. Du får mange gode eksempler fra bedrifter som har hatt suksess ved bruk av roboter i sin produksjon.

Bli med på bedriftsbesøk til Hapro Electronics AS og Trox Auranor AS. To innlandsbedrifter som leverer produkter i et globalt marked. Du får se hvordan disse bedriftene bruker automasjon og robotteknologi for å kunne konkurrere i sine markeder.

Årets hovedtema:
- Vision-basert kvalitetskontroll
- Muligheter og utfordringer med collaborative funksjoner
- Robotisert sveising og inspeksjon
- Kompetanse og fremtid

NFEA har holdt av alle hotellrommene på konferansehotellet Sanner Hotell og rombooking må foretas gjennom NFEA til og med 4. august. Hotellrom som ikke er booket via NFEA innen 4. august vil bli frigitt til hotellets disposisjon. Det vil si at booking av overnatting de siste 4 ukene før konferansen gjøres via hotellet, men vil da være tilgjengelig også for personer som ikke deltar på RobotForum.

For fullstendig program, KLIKK HER!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.172