23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bodycote satser i Hudiksvall – investerer i ny ovn for plasmanitrering

Bodycote utvider kapasiteten ved sitt anlegg i Hudiksvall. Med ytterligere en nitreringsovn og en ny ovn for plasmanitrering er selskapet godt rustet til å betjene en stabil kundekrets i Nord-Sverige, der det nå er tegn til optimisme i kjølvannet av de pågående industrisatsingene.

– Resultatet av metodene våre og de investeringene vi gjør i Hudiksvall, er kostnadseffektivitet og redusert miljøbelastning. Vi kan kombinere store og små engangsproduksjoner med høy serieproduksjon, forteller Jonas Ekström, plassjef og salgsansvarlig.

Bodycote Hudiksvall har siden starten i 2009 fortsatt å utvikle seg, med økende omsetning og investeringer i innovativ teknologi på anlegget i denne kystbyen i Hälsingland.

 

Lokal partner med globalt nettverk

Som lokal partner med en global verdensleder i ryggen har Bodycote vært godt i stand til å møte etterspørselen etter overflate- og varmebehandlede deler og komponenter i den norrlandske industrien. Kundene opererer i en rekke ulike sektorer, blant annet bilindustrien, energisektoren, skogbruket og forsvaret.

Nå utvides kapasiteten innen flere nitreringsprosesser med en ovn for plasmanitrering. 

Ordrebøkene fylles opp igjen

For å kjenne markedet på pulsen og styrke båndene til kundene, men også for å finne nye samarbeidspartnere, tilbringer Jonas Ekström for tiden mye tid på veien. Han blir møtt av en forsiktig spirende optimisme, delvis knyttet til industrisatsingene i Nord-Sverige. 

– Følelsen er at volumene begynner å komme tilbake og ordrebøkene begynner å fylles opp igjen blant kundene våre. Det er en oppsving etter pandemien og i en tid med stor usikkerhet. Det føles positivt.

Pulsåre på rett vei

Jonas Ekström berømmer også Hudiksvalls geografiske beliggenhet. 

– Beliggenheten i Hudik langs E4 betyr svært gode transportmuligheter og nærhet til kundene. De to europaveiene er som industriens pulsåre hele veien opp gjennom Nord-Sverige og ned til Småland, sier han.

Dante Vincini leder det operative 

Verkstedet i Hudiksvall er også styrket.

Dante Vincini, verkstedleder i Västerås, går inn som prosjektleder og tar det operative ansvaret for verkstedet under kapasitetsutvidelsen i Hudiksvall. 

– Det er mye god kunnskap og høy kompetanse i Hudiksvall, og nå ruster vi verkstedet for fremtiden, sier han.

 

Vil du vite mer om plasmanitrering? 
Kontakt oss på sales.sverige@bodycote.com

Bodycote AB
Spadegatan 23
424 23 ANGERED
Göteborgs stad
Sverige
Org. nr.: SE5560778028

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031