23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

JUMOs bidrag til bærekraftig energi

Vi i JUMO er stolte av å være en del av den grønne revolusjonen. Vi hyller kraften fra vinden, varmen fra jorden og potensialet i hydrogen - symbolene på en lysende og bærekraftig fremtid.

Som en ledende leverandør av sensor- og automasjonsteknologi i energibransjen, jobber vi kontinuerlig med å forme morgendagens energilandskap. Med vår innovative tilnærming støtter vi ulike fornybare energisegmenter, inkludert vindkraft, geotermisk energi og hydrogen.
 
Vindkraft:
Med våre nøyaktige sensorer og automasjonssystemer bidrar vi til å maksimere produksjonen og minimere bekymringene for vindkraftoperatører. Uansett om det er land- eller havbaserte vindparker, tilbyr vi skreddersydde løsninger som sikrer jevne prosesser og optimal ytelse.

Geotermisk energi:
Våre sensorer for temperatur, trykk og ledningsevne gir pålitelig overvåkning og maksimal sikkerhet i geotermiske anlegg.

Hydrogen: 
Med vårt brede utvalg av spesialiserte sensorer og sikkerhetskomponenter støtter vi trygg bruk av hydrogen i alt fra brenselceller til tankfyllestasjoner. 
Les vår suksesshistorie om temperaturovervåking i brenselceller her:

SAVE THE DATE!
Besøk JUMO på ACHEMA fra 10. til 14. juni 2024!
Vi er utstillere under messen ACHEMA, hvor vårt hovedtema vil være hydrogen. Les mer om messen her:

JUMO AS
Storgata 4 A
1767 Halden
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984157789

Send til en kollega

0.047