23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NY NETTSIDE: Mer innhold, lettere å finne frem!

Etter mange måneders innsats har vi endelig lansert våre nye hjemmesider. Målet med de nye sidene er å gjøre det enda enklere for kunder å finne frem til produkter og relevant faglig innhold.

Ny nettside, se her: www.owre-johnsen.no

Øwre-Johnsen er en kompetansebedrift
Vi ønsker å dele mer av den kompetansen vi sitter på, og derfor har vi på de nye sidene publisert over 20 ulike guider / fagartikler knyttet til våre produktområder, og flere kommer det. I tillegg har vi hatt et ønske om å gjøre det lettere for kunder å finne relevante referanser når de er på jakt etter produkter, og relevante produkter når de leser en fagartikkel. 
Ambisjonen med de nye sidene er å levere en plattform som gjør at dette blir enkelt og naturlig i tiden fremover.

I vekst og utvikling
En av hovedårsakene til dette er fordi vi er en god bidragsyter i den grønne omstillingen som skjer i svært mange bransjer. Fra filterløsninger med cellulose - innsatser, til kjemikalier med svanemerket. Nær sagt alle våre fagfelt er direkte eller indirekte koblet inn mot å bidra til et lavere Co2 avtrykk og mindre miljømessig belastning. 
Dette har i alt for liten grad vært kommunisert. Ikke mange er klar over i hvor stor grad vi arbeider med grønn omstilling. Dette ønsker vi å gjøre noe med. Ny profil og tydeligere visuelt og innholdsmessig bidrag håper vi bidrar til å få dette enda bedre frem. 

Kunden først
Først og fremst handler det om å legge til rette for kundene. Vi har store ambisjoner, og hos oss skal det være lett å finne frem til det du skal ha enten det gjelder produkter, dokumentasjon, se følge ordrer/ordrehistorikkservice eller fagstoff

Her skal du forvente mye av oss i årene fremover. Våre nye sider skal bidra til at vi kan levere enda litt bedre.

Velkommen!

Øwre-Johnsen as
Øvre Flatåsveg 16
7079 FLATÅSEN
Trondheim
Norge
Org. nr.: NO919151137

Kontaktperson

EMA
Eva Marie Aarstad
eva@owre-johnsen.no

Send til en kollega

0.078