23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

De nyeste trendene og beste praksis innen alarmhåndtering og kontrollromsløsninger

For å gi deg en praktisk opplevelse, inkluderer programmet omvisninger i fire av IFEs laboratorier. Der blir det blant annet forsket på ulike kontrollromsrelaterte temaer.

Konferansen arrangeres  11-12 september hos IFE - Institutt for Energiteknikk, i Halden

Alarmhåndtering og kontrollromsløsninger 2024 vil utforske nøkkelaspekter ved moderne kontrollromsdesign og alarmhåndtering.

I løpet av konferansen vil forelesere fra bransjen ta deg gjennom relevante emner. Hør blant annet om det nye Human Machine Interface (HMI) for Yara sine fabrikker i Porsgrunn. Du får også høre om «Veien til et driftssenter,» presentert av Global Control Center Design AS, Yara International og Barco.

Det vil også bli presentert nye kontrollromsløsninger fra Returkraft, Aker BP ASA og Elkem Bremanger. Det blir også to foredrag om praktiske tilnærminger til alarmfilosofi av Inovyn Norge AS og Equinor ASA.

IFE – Institutt for energiteknikk presenterer en rekke relevante temaer: Menneskelige faktorer i design av kontrollrom og alarmer, og måling av situasjonsforståelse. Hør dessuten om forbedret situasjonsforståelse gjennom design og hvordan ny teknologi kan brukes til å effektivisere evaluering av ergonomi i et kontrollrom.

Alarmhåndtering og kontrollromsløsninger 2024 gir deg også innsikt i Small Modular Reactors (SMR) og deres rolle i strømforsyning. Det blir også mer om aktuelle forskningsområder knyttet til SMR, inkludert kontrollromsbemanning og Human-System Interface (HSI).

For å gi deg en praktisk opplevelse, inkluderer programmet omvisninger i fire av IFEs laboratorier. Der blir det blant annet forsket på ulike kontrollromsrelaterte temaer.

Dette arrangementet er en gullgruve for fagfolk og interesserte som ønsker å holde seg oppdatert på de nyeste trendene og beste praksis innen alarmhåndtering og kontrollromsløsninger.

Møt likesinnede fagfolk, del kunnskap og få innsikt fra bransjeeksperter på konferansen Alarmhåndtering og kontrollromsløsninger 2024!

For fullstendig program, KLIKK HER!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047