23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bergsli-Hantek AS inkluderer Stabilus og ACE i porteføljen

Leverandør av industri-, møbel-og automatiseringskomponenter, samt støtdemping til norsk industri, Bergsli-Hantek AS, har nylig inngått avtaler med 2 nye leverandører.

De nye leverandørene er tyske Stabilus som er en av verdens største produsenter av gassfjærer/gassdempere, og tyske ACE som er produsent av komponenter for støtdemping, vibrasjons- og bevegelse kontroll.

Stabilus tilbyr et bredt spekter av standardprodukter og representerer ekspertisen innen bevegelseskontroll. Stabilus er i dag verdens ledende produsent av løsninger basert på gassfjærer og dempere.

Ace Controls ble grunnlagt i 1963 og er kjent som de som introduserte den første justerbare industrielle støtdemperen. Mer enn 50 år senere er ACE internasjonalt anerkjent som eksperten innen industriell dempingsteknologi.

ACE sin portefølje inkluderer industrielle støtdempere og gassfjærer, hydrauliske dempere, sikkerhetsstøtdempere, gummimetallfester og innovative løsninger innen dempingsteknologi og vibrasjonsisolasjon.

Vi i Bergsli-Hantek er stolte av å være norsk partner for både Stabilus og ACE.

Bergsli-Hantek kan gjennom disse agenturene tilby et komplett utvalg av gassfjærer og dempere.

I kombinasjon med støtdempere og vibrasjonsdempere fra Ace er vi en komplementær leverandør innen automasjonskontroll, bevegelseskontroll og vibrasjonskontroll.

Les mer på www.bergslihantek.no

Bergsli-Hantek AS
Bedriftsvegen 64
3702 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO914018773

Kontaktperson

SB
Simen Bergsli
Salgsingeniør
+47 93031114 simen@hantek-as.no

Send til en kollega

0.047