23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Noble Installation har vind i seilene - og søker erfaren PROSJEKTLEDER!

Det skjer mye hos Noble Installation om dagen. Det har det for såvidt gjort i lang tid. 2023 ble et rekordår, og det ser ikke ut til å stoppe der. Noble Installation AS er en lokal bedrift - med kunder i et globalt marked!

Utløper
21. april 2024

Nye rekrutteringer

Bedriften  har mange dyktige fagfolk, men med vekst følger det også ofte et behov for nye rekrutteringer. 
En dyktig erfaren senior prosjektleder er nå det vi leter etter, for avdelingen Marine & Kabel. En prosjektleder som er klar for å ta et større ansvar, og bidra til effektivisering og optimalisering av pågående og kommende prosjekter. En prosjektleder som kan sitte i førersetet for sine kollegaer er også ønskelig. 

Du ramler inn i en virksomheten som i stor grad er rettet mot maritim- /offshore-sektor, men også mot landbasert industri. De holder til på Rudskogen i Østfold. Nisjebedriften er innovativ og har ca. 50 ansatte. Av disse er 15 ingeniører/prosjektledere, og sammen med innleid personell, sysselsetter vi ca. 60 årsverk. Eiendommen og verkstedet er i stadig utvikling, og totalt har de 2350 kvm verksted og kontorer. Omsetningen for 2023 var ca. 140 MNOK.

Spennende oppgaver

I tillegg  til det som tidligere er nevnt om å  spille en viktig rolle i å optimalisere bedriftens prosjektgjennomføring, og innta en naturlig lederposisjon i teamet, skal du ta ansvar for tekniske, økonomiske og tidsmessige aspekter av prosjektene avdelingen jobber med, samtidig som du sikrer høy standard innen HMS og kvalitet. I tillegg skal du bidra til å initiere og gjennomføre ideer, tiltak og prosjekter som bidrar til vekst og suksess. Å være en aktiv deltaker i salgsprosessene er også svært ønskelig.

Klar for noe nytt?

Noble Installation er en dynamisk bedrift med et solid økonomisk fundament. Miljøet er preget av raske beslutningsprosesser, høy kompetanse og rikelig med muligheter for personlig og faglig utvikling. De ansatte nyter godt av konkurransedyktige betingelser, inkludert attraktive pensjons- og forsikringsordninger.
Det er rett og slett en flott arbeidsplass!

Her kan du sende din interesse!
PROSJEKTLEDER søkes!

Stillingen er også publisert her på Metal Supply! Stilling ledig publisert på Metal Supply

 

Noble Installation AS
Rudskogenveien 11
1894 RAKKESTAD
Rakkestad
Norge
Org. nr.: NO991431012

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031