23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nye dreiekvaliteter for HRSA-maskinering

Kvalitetene GC1205 og 1210 for høypresisjonsdreiing av aldrede nikkelbaserte HRSA-materialer

Globaltledende innen metallskjæring Sandvik Coromant har lansert to nye PVD-kvaliteter, GC1205 og GC1210. Begge kvalitetene sørger for sikker dreiing med høy presisjon av aldrede nikkelbaserte HRSA-materialer. 

Ved dreiing av komponenter til flymotorer er overflatekravene høye, men ikke lenger vanskelige å oppfylle, takket være de nye kvalitetene GC1205 og GC1210. Til sammen dekker de et bredt bruksområde i sluttmaskinering (LSM) og mellommaskinering (ISM). 

Det er flere viktige egenskaper som bidrar til den høye ytelsen til HRSA-materialer. Et hardt, finkornet nytt substrat, den nyeste PVD-beleggteknologien og optimert kantlinjeintegritet gir økt flankeslitasje og sekundær kjervslitasjemotstand, overlegen kantlinjesikkerhet og redusert avskalling. 

"For kundene våre betyr dette muligheten til å bruke skjærene ved høyere skjærehastigheter for GC1205 og økt verktøylevetid for GC1210. I tillegg sikrer de en jevn og forutsigbar verktøylevetid, samtidig som de oppfyller kravene til overflateintegritet for kritiske flykomponenter," sier Martin Saunders, global produktapplikasjonsspesialist for dreiing hos Sandvik Coromant. 

Typiske komponenter til flymotorer som kvalitetene kan bearbeide, er gassturbinskiver, hus, blisker, spoler, aksler og blader. Men disse kvalitetene kan også være et glimrende valg for krevende bruksområder som strømforsyningsturbiner og medisinske implantater av kobolt-krom. Martin Saunders fortsetter: "Vi vet at bruksområdene S05 og S15 er ekstremt krevende og svært konkurranseutsatte. Lanseringen av disse to nye kvalitetene gir mulighet til å øke skjæredataene samtidig som verktøylevetiden forlenges, hovedsaklig for sluttbearbeiding og mellombearbeiding av komponenter til luftfartsindustrien og medisinsk sektor. "

Kvalitetene utfyller hverandre takket være stor overlapping i sortimentet. GC1205 er en finishingkvalitet for maskinerte overflater ved sluttbearbeiding og mellombearbeiding. GC1210 utfyller GC1205 når det kreves høyere slitestyrke, og brukes hovedsakelig til mellombearbeiding av ikke-maskinerte overflater. 

For å finne ut mer om den komplette Sandvik Coromant-serien med dreiekvaliteter, kan du besøke nettstedet.

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.047