23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Silent Tools™ dreieadaptere: Vibrasjonsdemping for fremtiden

Forbedret ytelse og nøyaktighet ved innvendig dreiing

Skjæreverktøyspesialisten Sandvik Coromant har oppgradert dempemekanismen for Silent Tools™-dreieadapterne for enda jevnere ytelse og forbedret overflatekvalitet under innvendig dreiing med lange overheng. 

Med nesten 50 års erfaring med å bekjempe vibrasjon har verktøyholdersystemet Silent Tools™ fra Sandvik Coromant videreutviklet maskinering med lange overheng gjennom effektiv demping av vibrasjonene. 

Nå har 37 sylindriske elementer i dreieadapterserien (diameter 32-100 mm og 1¼ -4 tommer) blitt forbedret og er utstyrt med en overhalt og finjustert dempemekanisme. 

“Dempemekanismen er oppgradert vesentlig sammenlignet med forrige generasjons Silent Tools™-dreieadaptere”, sier Åke Axner, global produktsjef for maskinintegrering hos Sandvik Coromant. "Tidligere krevde dempeelementet manuell finjustering, men nå kalibreres og monteres det av en maskin. Resultatet av denne automatiseringen er et svært nøyaktig og forutsigbart frekvensområde, som er perfekt tilpasset hver adapters tiltenkte overheng og bruksområde. Dette betyr at Silent Tools™-dreieadapterne nå er mer effektive når det gjelder å motvirke vibrasjonskrefter ved lange overheng enn noen gang før. " 

Takket være oppgraderingen vil Silent Tools™-dreieadapterne sørge for forbedret jevnhet og repeterbarhet for alle tilgjengelige lengde-til-diameter-forhold, og dermed et mer pålitelig og høytytende produkt. 

For å sikre en ytterligere forbedring av nøyaktigheten i oppsett og optimal verktøyhelse, ledsages de oppgraderte dreieadapterne av lanseringen av det digitale verktøyet Tool Status Checker. 

“Tool Status Checker er designet for sømløs overvåkning av Silent Tools™-dreieadapterne på et Windows-nettbrett eller -datamaskin”, forklarer Axner. "Programmet er kompatibelt med alle versjoner av våre dreieadaptere. Klikk det fast på adapterens fortannede låsegrensesnitt med den innebygde magneten, last ned programvaren, så er det bare å sette i gang." 

Med funksjonen midthøydeinnstilling på Tool Status Checker garanteres nøyaktig oppsett hver eneste gang, mens temperaturovervåkningsfunksjonen sørger for at adapteren alltid arbeider innenfor det spesifiserte temperaturområdet. 

Axner fremhever en annen verdifull funksjon: "Det er nå mulig å kontrollere at adapteren er driftsklar før maskineringen startes. Takket være banketestfunksjonen på Tool Status Checker og hammeren som følger med, er det lett å sammenligne det nåværende oppsettet med et tidligere og få klar til start-resultat eller ikke klar til start-resultat direkte i programvaren. Dette er en funksjon som kundene våre lenge har bedt om, og vi er svært glade for å kunne tilby den. "

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.062