23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic lanserer nye utgaver av robuste nettbrett

Panasonic har oppdatert nettbrettene TOUGHBOOK G2 og 33 med Alder Lake-prosessorer og bedre sikkerhet og modularitet.

Panasonic Connect annonserte i dag de nyeste utgavene av de svært robuste nettbrettene TOUGHBOOK G2 och 33. G2mk2 med 10,1-tommers skjerm og 33mk3 med 12-tommers skjerm har markedsledende robusthet, batterilevetid, tilpasningsmuligheter, tilkoblingsmuligheter og ytelse som gir den moderne mobile medarbeideren en velbalansert løsning uansett oppgave, anvendelse og miljø.

Enestående ytelse for alle anvendelser
Panasonics TOUGHBOOK G2mk2 og 33mk3 har markedsledende ytelse, forbedrete tilkoblingsmuligheter og økt modularitet forå kunne tilpasses til ulike krav for de som jobber mobilt.

Både G2mk2 og 33mk3 har 12. generasjon Intel®Core™ (Alder Lake) i5-processorer med Intel® vPro®-teknologi, som gjør det mulig å kjøre de mest krevende applikasjonene under Windows 11 Pro. For de som trenger den aller høyeste ytelsen finnes den nye Intel® Core™ i7-prosessoren med Intel vPro®-teknologi som tilvalg.

Begge de nye enhetene har Intel® Iris® Xe Graphics-teknologi, som gir en enestående grafikkytelse. Dette er spesielt viktig for nødetatene – politi, ambulanse og brannvesen – som bruker TOUGHBOOK 33 som en mobil dataterminal som gir tilgang til detaljerte kart og annen viktig informasjon allerede i kjøretøyet, der eksakte oppdateringer i sann tid er avgjørende. Når den er frakoblet kjøretøyets dokkingstasjon kan informasjon som plasseringen av brannhydranter, konstruksjonstegninger, driftsmanualer, brannsikkerhet og detaljert kjøretøysinformasjon – som alle er avhengige av kraftig databehandling – fås tak i på et ulykkessted.

Økt modularitet for fleksibilitet og sikkerhet
Den nyeste utgaven av TOUGHBOOK G2 er det aller mest tilpasningsdyktige robuste nettbrettet, og Panasonic har forbedret det modulære designet ytterligere, i tillegg til å ha økt sikkerheten for alle anvendelser. Enhetens bakre ekspansjonsområde kan utstyres med en fingeravtrykksleser, perfekt for brukere i for eksempel Forsvaret, som trenger å autentisere seg for sikker tilgang til følsomme eller virksomhetskritiske data.

Dessuten er det øvre ekspansjonsområdet på G2mk2 – som allerede kan tilpasses for fem periferienheter – nå kompatibel med en MicroSD minnekortplass. Det gjør det mulig for personellet å raskt få tilgang til og overføre viktige data mellom enheter når de er ute på oppdrag.

5G-klar tilkobling
Panasonic har sett en økt etterspørsel etter enheter som kan kobles til uavhengige 5G-nett (5G SA), derfor er G2mk2 klar for å kobles til private 5G-nettverk, rett fra fabrikken. Dette gjør det mulig for sektorer som transport og logistikk, industriproduksjon og nødetater å dra nytte av et fullt tilpasset privat 5G-nett, noe som gir ultralav forsinkelse, kortere svartider og forbedret dataoverføring og kommunikasjon for mobile arbeidere. 

Både G2mk2 og 33mk3 bruker den kraftige, best i klassen Thunderbolt™-tilkoblingsstandarden, som muliggjør data-, strøm- og videooverføringer med høy båndbredde. Enhetene har også den nyeste Wi-Fi-teknologien (Intel® Wireless 6E AX211) som velger optimal båndbredde for å spare på batteriet.

Markedsledende robusthet for ulike typer mobile medarbeidere
G2mk2 og 33mk3 er robuste etter militær standard og vann- og støvtette i henhold til IP65*, noe som gjør det mulig for brukerne å fortsette å jobbe i alle miljøer, uten å bekymre seg for fall, støt, vibrasjoner og ekstreme temperaturer som påvirker ytelsen og driftsstabiliteten.

Økt åpenhet og brukervennlighet omkring batteritiden
Batteritiden for TOUGHBOOK G2mk2 og 33mk3 er den samme, men metodene for å måle ytelse og batteritid har utviklet seg, og matcher nå den typiske bruksprofilen til dagens moderne arbeidere, spesielt for de som bruker kraftkrevende applikasjoner. 

– Både TOUGHBOOK G2mk2 og 33mk3 gir en fantastisk balanse mellom markedsledende ytelse, kostnadseffektivitet og batteritid for dagens mobile arbeidere, som i stadig økende grad bruker en rekke krevende applikasjoner ute i felten, sier Dirk Weigelt, Senior Product Marketing Manager hos Panasonic Connect.

– De nyeste utgavene demonstrerer Panasonics inngående kjennskap til kundenes krav, uavhengig av bransje, og hva de trenger for å hele tiden yte sitt beste innen sitt fagfelt. 

Mer informasjon om TOUGHBOOK G2mk2 og 33mk3 finnes på www.toughbook.eu

* Testet av et uavhengig tredjepartslaboratorium i henhold MIL-STD 810H.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.032