23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Biogassens potensial - JUMO løsninger

Biogass, en fornybar energikilde bestående av metan og CO2, dannes gjennom anaerob nedbrytning av organisk materiale.  Primære industrier som jordbruk, matindustri, avfallshåndtering, renseanlegg for avløpsvann, og industri spiller en betydelig rolle i produksjonen og anvendelsen av biogass.

Energipotensialet fra biogassressurser i Norge er betydelig. De viktigste biogasskildene inkluderer husdyrgjødsel og halm fra landbruket, fiskeslam fra havbruksnæringen, samt matavfall fra husholdninger og næring. Det teoretiske energipotensialet fra disse ressursene er beregnet til nærmere 5,5 TWh/år.

JUMOs løsninger for biogassproduksjon:
I biogassproduksjon er overvåking av temperatur, trykk, og nivå avgjørende. Disse måleparametrene støtter sikkerheten for både anlegg og ansatte, spesielt i korrosive miljøer.
JUMO har utviklet spesifikke løsninger for å hjelpe anlegg med å beskytte sine ansatte, med produkter som har SIL- og ATEX-godkjennelser.

JUMO PROCESStemp: er en egnet temperatursensor med beskyttende montering og Ex-godkjenning, designet for temperaturmåling i væsker og gasser.
Les mer: JUMO PROCESStemp

JUMO dTRANS p33: løser to utfordringer samtidig. Den fungerer som både trykktransmitter og nivåsensor. Motstandsdyktig mot aggressive gasser, damp og væsker, egnet for bruk i Ex-områder.
Les mer: JUMO dTRANS p33

JUMO fortsetter å være en pådriver for utviklingen av renere og mer bærekraftig energi.

JUMO AS
Storgata 4 A
1767 Halden
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984157789

Kontaktperson

Send til en kollega

0.145