23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Netgear og Panasonic inngår nytt ambisiøst samarbeid rundt ProAV-løsninger

To av markedets ledende aktører innen nettverk og liveproduksjoner, NETGEAR og Panasonic Connect, lanserer nå et storstilt samarbeid om å støtte Panasonic Connects AV-over-IP-løsning, KAIROS – og det starter med NETGEARs ST 2110-kompatible svitsjer.

NETGEAR, den ledende produsenten av nettverksprodukter til virksomheter av alle størrelser, kunngjør nå et interoperasjonelt samarbeid med Panasonic Connect i forbindelse med sistnevntes KAIROS IT/IP-plattform for liveproduksjon. M4350-serien av ST 2110-kompatible svitsjer er en del av NETGEARs ambisjon om å utvikle AV-over-IP-løsninger til kringkasting og ProAV-industrien. 

KAIROS er en IT/IP-plattform for liveproduksjon som gir profesjonelle ubegrenset kontroll over deres strømmer til liveproduksjon, kringkasting og visning på storskjermer. KAIROS føyer nå ST 2110 til som en understøttet standard for at gi uovertruffen input/output-fleksibilitet. Brukeren ser kun et intuitivt brukergrensesnitt, som er enkelt å bruke. 

NETGEAR M4250, M4300, M4350 og M4500-serie av administrerte svitsjer er unike på grunn av sine innovative AV-orienterte bruksflater: Alle komplekse menyer med komplisert IT-nettverksterminologi er fjernet, slik at NETGEAR AV OS gir en AV-vennlig, mal-basert tilgang til alt oppsettet av svitsjene. Det betyr at ProAV-integratorer lett kan sette opp og bygge komplekse AV-installasjoner, der nettverksdelen ikke gjør det unødvendig komplisert. 

M4350-serien kombinerer enkelheten med industri-klasse maskinvare med redundant strømforsyning, Power over Ethernet (PoE), opptil 90W per port, samt et ultralavt støynivå. NETGEAR AV OS kommer med forhåndskonfigurerte profiler for de viktigste audio-, video- og lysprotokollene, deriblant AVB, Dante, AES67, NDI4/NDI5, NVX, AMX, Q-SYS, ZeeVee, AuroraMultimedia, Kramer, Atlona, LibAV, Visionary, SDVoE og mange fler. 

– NETGEAR har vært banebrytende med tanke på en enkel konfigurasjonsprosess som hjelper kringlastings PROAV-ingeniører med å migrere fra tradisjonelle arbeidsflyter til IP-arbeidsflyter med større selvtillit. Det finnes ingen bedre plattformer for å demonstrere interoperabilitetene våre enn Panasonic KAIROS-systemet, sier Tod Musgrave, senior broadcast BDM hos NETGEAR.

– Vi er glade for at kunne fortelle at vi har føyd NETGEAR til som vår KAIROS alliansepartner. Vi tror at det brukervennlige designet av M4350-serien med sine mal-baserte konfigurasjoner vil åpne nye muligheter for SMPTE ST 2110 på videoproduksjonsmarkedet gjennom vårt samarbeid, sier Kageyuki (Kenny) Fujimoto, lead manager for KAIROS Alliance Partners.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.062