23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Presentasjon av CoroMill® MS60

Et svært allsidig skulder- og planfresingskonsept

Sandvik Coromant presenterer sitt nyeste tilskudd til serien med freseverktøy: CoroMill® MS60. Verktøyet er skreddersydd for 90 graders skulderfresing i stål og støpejern, men er allsidig nok til at det også kan brukes til områder som planfresing og ulike typer ramping. 

"CoroMill® MS60 er en modulbasert skulder- og planfresingsløsning, hovedsakelig konstruert for grovbearbeiding og mellombearbeiding i stål og støpejern, med to geometrier som kan håndtere begge disse bruksområdene, pluss sekundærområder som ISO M- og ISO S-materialer," sier Jocelyn Lanaro, global produktapplikasjonsspesialist hos Sandvik Coromant. "For eksempel er det mulig å håndtere blandede materialbatcher, inkludert rustfritt stål og nikkelbaserte legeringer uten å skifte skjær." 

Som et robust multiegget konsept med positiv skjæreaktivitet er skjærekreftene lave for vibrasjonsfri bearbeiding, noe som betyr høy kostnadseffektivitet per egg. Med en ekte 90-graders inngangsvinkel er CoroMill® MS60 hovedsakelig en skulderfres, selv om verktøyet også utmerker seg på mange andre områder. 

"Fra generelle fresejobber til sidefresing, sporfresing, spiralramping og planfresing er CoroMill® MS60 en allroundløsning" sier Jocelyn Lanaro. "Det er vanligvis det første verktøyet som velges i de tidligste fasene av omfattende fresejobber, med håndtering av grovbearbeiding og mellombearbeiding mens sluttbearbeidingen overflates til dedikerte løsninger." 

En annen viktig egenskap som må nevnes, er de direktepressede skjærene med seks egger: "De produseres ved hjelp av en svært avansert multiakse-presseteknologi, slik at det har vært mulig å forene jevn kutting og ramping i det samme skjæret, noe som øker allsidigheten til produktet." 

Med fire forskjellige diametere både i metriske mål (50–100 mm) og tommer (2–4 tommer) tilbyr CoroMill® MS60 et kompakt og likevel omfattede utvalg, slik at både valget og bruken blir enklere. 

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.094