23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Effektiv overvåking og styring av hydrogenprosesser med JUMO

I følge Det internasjonale energibyrået (IEA) har etterspørselen etter hydrogen økt betydelig de siste årene, drevet av økende bevissthet om grønn teknologi og det presserende behovet for å redusere klimautslippene.

JUMO spiller en avgjørende rolle i denne bølgen av forandring ved å tilby innovative og pålitelige løsninger for hydrogenapplikasjoner. Vårt fokus er å levere avansert måleteknologi og automasjonssystemer som effektivt og sikkert overvåker og styrer hydrogenprosesser.
Vi arbeider aktivt med å utvikle teknologi som støtter veksten innen hydrogensektoren på tvers av ulike bransjer. Vår dedikasjon har allerede resultert i løsninger for fire kritiske områder:

Brenselceller: Avgjørende for å opprettholde stabilitet og pålitelighet i hydrogenbaserte systemer.

Elektrolyseinstallasjoner: Sikrer produksjonen av en renere hydrogenprodukt.

Hydrogenstasjoner: Nødvendige for å sikre trygg og pålitelig levering av hydrogen til kjøretøy og andre applikasjoner.

Transport og lagring: Essensielt for å opprettholde optimale, sikre forhold og stabilitet i hydrogenets økosystem.

Hydrogen er allerede i bruk eller under utvikling i flere sentrale områder, inkludert sjøfart, transport, luftfart, vann, produksjon av varer, samt produksjon av stål og jern. JUMO har etablert seg som en pålitelig partner, og sikrer dermed optimale og trygge forhold innenfor både transport og lagring, som begge faller under samme nøkkelområde. 

Vår innsats reflekterer ikke bare vårt engasjement for den raskt voksende hydrogensektoren, men også vår forpliktelse til å bidra til utviklingen av en renere og mer bærekraftig fremtid.


 

JUMO AS
Storgata 4 A
1767 Halden
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984157789

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078