23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Automatisering i Næringsmiddelindustrien 2024

- tar for seg trender og innovasjon som former fremtiden for bransjen

Konferansen arrangeres 17-18 april på Scandic Nidelven, Trondheim

Årets program består av tre ulike sesjoner:

Sesjon 1: Del 1: Merking og sporing | Del 2: Sikkerhet i industrielle nettverk (NIS 2)
I denne sesjonen vil vi se på betydningen av effektiv merking og sporing i næringsmiddelindustrien. Foredragene dekker emner som bruk av QR-koder og RFID-teknologi, og vi vil se på mulighetene som disse teknologiene gir oss til å forbedre sporingssystemer og øke effektiviteten i verdikjeden.

Sesjon 2: Automatisering vs Industri 4.0
Bærekraft er et nøkkelord i dagens næringsmiddelindustri, og denne sesjonen vil fokusere på dokumentasjon, regulering og krav knyttet til bærekraft i matproduksjon. Alle produkter setter fotavtrykk og vi vil diskutere hvordan bransjen kan oppfylle stadig strengere krav og samtidig oppnå eller opprettholde miljøvennlig produksjon.

Sesjon 3: Teknologi for å unngå matsvinn
Denne sesjonen vil gi innsikt i de siste teknologiske nyhetene og systemene innen sensorteknologi, med mål om å redusere svinn. Vi vil utforske mulighetene og utfordringene knyttet til implementering av disse systemene. Vi får også høre hvordan man kan optimalisere for å forhindre tap av ressurser og øke effektiviteten.

Bedriftsbesøk til Nidar:
For å gi deg en ekstra (søt!) opplevelse, tar vi turen til Nidar, en ledende aktør innen sjokolade- og konfektproduksjon. Her får du innsikt i hvordan en vellykket næringsmiddelbedrift håndterer automatisering, bærekraft og innovasjon.

For fullstendig program, KLIKK HER!

Vi ser frem til en inspirerende og lærerik konferanse der vi sammen utforsker veien mot en mer automatisert, bærekraftig og teknologisk avansert næringsmiddelindustri. Vel møtt!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047