23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Butler skreddersyr verktøy for offshore-industrien

Butler Solutions er erfarne leverandører av installasjonshjelpemidler og undervannsverktøy til offshore og maritim industri, og kostnadseffektive løsninger i nært samarbeid med kundene er en viktig brikke i det vi gjør. Vi holder til på Jørpeland, rett utenfor Stavanger.

Skreddersydd ROV Basket 

ROV Subsea Basket ble utviklet og designet for en del år tilbake, og vi skreddersyr verktøyet etter behov hos våre kunder.  

Flere subsea installasjonsselskap i Norge har spesialkompetanse og store fartøy som reiser rundt både i Nordsjøen, til Asia, Afrika, Brasil og Mexico-gulfen. Ved offshore-installasjoner er det behov for vedlikehold og reparasjoner, i tillegg til nye installasjoner.   

Ved nye installasjoner eller vedlikeholdsoperasjoner blir de norske subsea installasjonsselskapene leid inn for å bistå med utstyr.  

Frakt av utstyr ned til store havdyp 

Vi fikk forespørsel da det var et behov for et verktøy/hjelpemiddel som enkelt kunne frakte utstyr fra fartøy og ned til store havdyp. Det ble utviklet en ROV Subsea Basket som brukes til å frakte utstyr ned til havbunnen. Subsea Basket blir heiset ned med kran fra båten, og er designet for å jobbe enkelt i samarbeid med en ROV (Remotely Operated Vehicle), som brukes til å losse av verktøyet og utstyret nede på havbunnen. 

Fordelen er at ROV Subsea Basket har et basisdesign som kan modifiseres og skreddersys etter kundens behov.  Les hele artikkelen her.

Les mer om tekniske detaljer her.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!

Butler Solutions AS
Stålverksvegen 51
4100 JØRPELAND
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO995383233

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032