23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Øwre-Johnsen er klar for VA-dagene 2024 på Sola

Besøk vår stand for spennende diskusjoner! Du finner oss på Quality Airport Hotel Stavanger 20. og 21. februar.

Er du lidenskapelig opptatt av de nyeste trendene og utfordringene innen vannbransjen? Da er VA-dagene på Sola stedet å være! Utforsk dagsaktuelle temaer som forebygging og beredskap, lekkasjesøk, nytt avløpsdirektiv, effektivisering av vanntjenester, bærekraft og mye mer. Uansett om du er involvert i kommuner, vannverk, rådgivning, entreprenørskap eller grossistleddet, har vi noe spennende å tilby!
 
Hva vi har å tilby ved vår stand: 
 
HACH - Vannkvalitetsmåling: Se våre løsninger for å måle vannkvalitet. På laboratoriet, i prosessen og med analysatorer. Et rikt utvalg av instrumentering for å kontrollere og optimalisere ditt avløpsrenseanlegg eller vannverk.
 
Certified Service Partner: Som sertifisert forhandler og servicepartner for Hach, Siemens og Danfoss, tilbyr vi en unik og komplett serviceløsning for ditt anlegg. Vi skaffer deg riktig utstyr med god service, oppfølging og konkurransedyktige vilkår.
 
Divako - Fjernovervåking av Vanntilførsel: Har du spørsmål om hvordan du kan komme i gang med fjernovervåking av vanntilførsel? Vi er eksperter på Divako-plattformen og deler gjerne vår kunnskap om de forskjellige teknologiene og mulighetene de gir.
 
Hvorfor besøke denne messen og oss? 
- Få innsikt fra bransjeledere
- Utforsk vår utstilling
- Delta på inspirerende foredrag
- Skap verdifulle nettverk i en uformell setting
 
Gjør deg klar for en unik møteplass for kunnskapsdeling og nettverksbygging. Dette er din sjanse til å være en del av den pågående utviklingen i VA-faget. Ikke gå glipp av muligheten!

Øwre-Johnsen as
Øvre Flatåsveg 16
7079 FLATÅSEN
Trondheim
Norge
Org. nr.: NO919151137

Kontaktperson

EMA
Eva Marie Aarstad
eva@owre-johnsen.no

Send til en kollega

0.047