23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sverdrup Steel bygger nytt servicesenter i Danmark

Sverdrup Steel bygger nytt servicesenter i Danmark med sterkt fokus på bærekraft og HMS.

Servicesenteret i Horsens skal romme 13.000 kvadratmeter med det nyeste innen prosessering, containerlasting, distribusjon og bærekraftig drift.

Med nye fasiliteter, større lagerbeholdning og utvidet servicetilbud har Sverdrup Steel som mål å imøtekomme de stadig skiftende behovene i industrien.

Nærhet til mange markeder
Kjernen i selskapets ekspansjon er det strategiske valget av Horsens i Danmark. Med umiddelbar nærhet til Europa, Skandinavia og Storbritannia vil man tilby svært effektive logistikkløsninger og rask levering verden over. Denne investeringen vil bli et viktig bidrag til våre fem eksisterende servicesentre i Europa og Asia.

Mats Benson, direktør for forretningsutvikling, understreker denne beslutningen og sier:
- Danmark er det ideelle stedet for utvidelse, med utmerkede forbindelser til alle europeiske markeder. Den nye etableringen gjør det mulig for oss å opprettholde servicestandarder for eksisterende kunder og skaffe oss en konkurransefordel for nye forretningsmuligheter, sier direktør for forretningsutvikling i Sverdrup Steel, Mats Benson.

 

Om Sverdrup Steel

Sverdrup Steel er en global leverandør av rustfritt stål, og tilbyr en av verdens største lagerbeholdninger innen høylegert stål av plater, stang og profiler.

Vi lagerfører et komplett utvalg av NORSOK godkjent material som er klar for sending samme dag fra våre service sentere i Europa og Asia.

Mer om Sverdrup Steel på sverdrupsteel.com

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Mats Benson, Director Business Development 
+46 73 04 77 781
mats.benson@sverdrupsteel.com 

 

Sverdrup Steel
Strandsvingen 2
4032 Stavanger
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO862380592

Send til en kollega

0.032