23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Gummimembran lengre enn en badmintonbane

Betech er mye mer enn pakninger og tetninger. Den limte membranen til et stort vakuumbord er et godt eksempel på de spesielle oppgavene som løses for kunder over hele verden på fabrikken i nærheten av Esbjerg.

Denne enorme NR/SBR gummimembranen brukes i et stort vakuumbord og måler hele 17 x 4,2 meter. Det er fire meter lengre enn en badmintonbane!

Betech er trolig mest kjent for produksjon av industrielle pakninger, tetninger og støpte gummideler. Men det 100 år gamle danske selskapet tilbyr også andre spesialiteter. Utvalget av produktløsninger er nesten uendelig, og Bramming-fabrikken produserer derfor mye mer enn flate pakninger.

Rett før jul produserte fabrikkens håndarbeid-team den store duken ved å lime flere mindre, kuttede gummistykker sammen i sterke, overliggende spleiser. Membranen rulles forsiktig sammen og sendes til Midtøsten, hvor den brukes hos en trailerprodusent. Membranen er en tilbakevendende oppgave og et godt eksempel på de mer særegne oppgavene som Betech løser på den vestjyske fabrikken. 


Også løsninger for de "skjeve" oppgavene

Betech har et stort utvalg av gummityper og andre polymermaterialer i plateform eller rullevare – og har maskiner og anlegg for å designe, produsere og montere nesten alle tenkelige deler eller komponenter. Og de ansatte på fabrikken strekker seg langt for å tilpasse seg nye oppgaver og løse dem godt og effektivt.

Så husk å spørre Betech, uansett hvor eiendommelig oppgaven din kan være. Mye er mulig hos Betech.


Fakta om gummimembranen

  • Membranen er laget i 3 mm brun NR/SBR gummi.
  • NR/SBR har høy motstand mot alkaliske medier, men tåler ikke syrer og oljer like godt som andre typer gummi.
  • Vi kjenner naturgummi (NR) fra husholdningselastikker, som har høy elastisitet. 
  • Styren butadiengummi (SBR) er kjent fra bildekk, som har høy slitestyrke.
  • Gummitypen NR/SBR kombinerer de to karakteristiske egenskapene og har dessuten høy lufttetthet (permabilitet). Dette gjør den spesielt egnet for vakuumapplikasjoner. 


Ytterligere informasjon: Kontakt Betech-teamet her på nettsiden eller Sales Manager Stig Kvarnes, sk@betech.no, tlf. +47 90 778 756

Betech
Storgata 69
9008 Tromsø
Tromsø
Norge
Org. nr.: NO879142512

Kontaktperson

Stig Kvalnes
Salgssjef, Norge
+47 90778756 sk@betech.no

Send til en kollega

0.047