23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Harbour Energy – Implementering av digitale tvillinger

Harbour Energy, kjent for sin vekst gjennom fusjoner og oppkjøp, har en portefølje med varierte ingeniørsystemer og datakvalitet. I 2021 startet de et digitalt tvilling-initiativ for sine britiske eiendeler for å skape en forent, samarbeidsvennlig plattform som integrerer ingeniørs-, drifts- og prosjektdata. Denne episoden av podcasten "Digitale Tvillinger - Porten til Autonome Industrianlegg", ledet av Adrian Park, har James Sitter og James Buchan fra Harbour Energy som gjester. De diskuterer grunnene til det digitale tvilling-initiativet, dets prestasjoner, og hvordan det bistår samarbeidsorienterte ingeniørprosjekter. I tillegg utforsker de de forventede forretningsmessige fordelene og fremtidige planer for utvikling mot en Smart Digital Reality®, med mål om autonomi.

💡 Harbour Energy har utvidet gjennom fusjoner og oppkjøp av eiendeler fra andre operatører, noe som har ført til en mangfoldig portefølje av ingeniørsystemer karakterisert av varierende informasjonskvalitet. 


I 2021 ble et initiativ lansert for å etablere en #digitaltvilling-løsning for sine eiendeler drevet i Storbritannia. Målet er å frigjøre verdi ved å tilby en delt og samarbeidsorientert plattform for ingeniørs-, drifts- og prosjektdatabehandling. 


I denne episoden av "Digitale Tvillinger - Porten til Autonome Industrianlegg" #podcast-serien, ledet av Adrian Park, visepresident for Pre-Sales, vil vi bli sluttet av James Sitter, VP for Modifikasjoner og Prosjekttjenester hos Harbour Energy, og James Buchan, leder for Teknisk Data Team. Sammen vil vi fordype oss i begrunnelsen bak deres digitale tvilling-initiativ, diskutere dens prestasjoner så langt og utforske hvordan plattformen er posisjonert for å forbedre samarbeidsbasert gjennomføring av vedvarende ingeniørprosjekter gjennom verdikjeden. Vi vil også berøre de forventede forretningsfordelene og diskutere planer for å utvikle seg utover den digitale tvillingen, med mål om autonomi gjennom en Smart Digital Reality®.

 
Lytt til vår nye podcast, produsert i samarbeid med Petroleum Economist:  https://blog.hexagon.com/harbour-energy-implementation-digital-twins/

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046