23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

JUMO: Nytt år, ny salgssjef i Norge!

Vi i JUMO Nordic er glade for å introdusere vårt nyeste tilskudd, Christer Lieske, som nå tar styringen som salgssjef hos JUMO Norge!

Christer bringer med seg 20 års solid erfaring innen teknisk salg, med spisskompetanse innen aquakultur, industri og subsea.
Hans tidligere roller har inkludert landsdekkende salgsansvar, og han har derfor en dyp forståelse for det norske markedet.

JUMO er en ledende leverandør av avanserte måle- og styringsteknologier, og med Christer ved roret, vil vi fortsette å tilby våre innovative løsninger til det norske markedet. Vårt sortiment spenner over et bredt spekter av produkter, inkludert sensorer, styresystemer og automatiseringsløsninger som brukes i mange ulike bransjer.

Med hovedkontor i vakre Bergen, blir Christer ansvarlig for å betjene det norske markedet med teknisk salg av våre avanserte produkter og løsninger. Han er klar til å ta seg av både nye og eksisterende kunder, og vi ser frem til å fortsette vår vekst og suksess i samarbeid med Christer.

Christer startet det nye året i sin nye rolle 2. januar 2024, og vi ser frem til spennende samarbeid og de mulighetene som venter oss! 

JUMO AS
Storgata 4 A
1767 Halden
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984157789

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031