23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Magneter - et svært nyttig hjelpemiddel for dykkere og undervannsarbeid

Mange fordeler ved bruk av undervannsmagneter

For dykkere og ROV-piloter som gjør arbeid under vann er magneter et svært nyttig hjelpemiddel for festing og sikring av ulike typer utstyr og verktøy. Undervannsmagneter har de fordelene at de kan bringes med og festes umiddelbart. De er enkle å fjerne og kan brukes om og om igjen. De aller fleste marine - og offshorestrukturer er laget av ferristisk stål. Dette betyr at magneter kan brukes for arbeid under vann de aller fleste steder. 

Et bredt spekter av bruksområder

Undervannsmagneter har et bredt spekter av bruksområder. De kan være nyttige for å sikre presenningsplaster på fartøyer, sikring av oljelenser, ankerpunkt for dykkere, midlertidig oppbevaring av verktøy og fortøyning av RIB, MOB-båt eller andre små fartøyer på skrogsider. 

En kraftig undervannsmagnet utviklet for langvarig og sikker bruk
 
Den magnetiske komponenten består av neodym som er belagt med epoksy for å forbedre korrosjonsbestandigheten i sjøvann. Bunnen er utstyrt med en gummifylling for økt friksjon og forbedret brukervennlighet. Neodym er et sjeldent metall som i kombinasjon med jern og bor danner verdens sterkeste magnet. Dette betyr at en liten håndholdt magnet kan holde på mange hundre kilo. 
 
Flere typer magneter i kapasitet fra 90 - 2000 kg
 
Bretteville Taljer & Maskiner kan presentere en serie ankermagneter som kan benyttes under vann i kapasitet fra 90 - 2000 kg. Disse magnetene brukes over hele verden til et bredt spekter av bruksområder og er anerkjent av dykkere for arbeid under vann.  

For mer informasjon

Bretteville Taljer & Maskiner AS
Griniveien 159
1359 Eiksmarka
Bærum
Norge
Org. nr.: NO958307586

Kontaktperson

KSL
Kjetil Staavi Lilleland
Digital markedsfører
+47 67166992 kjetil@brettevilletaljer.no

Send til en kollega

0.047