23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kraftvask Industri 25L Cleanline Premium

Opplev effektiv rengjøring med Blåtind Profesjonell Industrivask – et kraftig alkalisk vaske- og avfettingsmiddel skapt for å rengjøre ulike overflater som tåler sterke alkaliske rengjøringsmidler

Utløper
25. april 2024

Erfar en overlegen rengjøring med vårt avanserte produkt, Blåtind Profesjonell Industrivask. Effektivt fjerner det en rekke smussvarianter, inkludert fett, olje, sot og annet. Den hydrokarbonfrie og biologisk nedbrytbare formuleringen, basert på nøye utvalgte tensider og andre vaskeråstoffer, sikrer grundig rengjøring.

Spesielt designet for rengjøring av forskjellige flater, som gulv og vegger i produksjonslokaler, verksteder, og lagerområder. Ideelt for vedlikehold av anleggsmaskiner, verktøy og annet produksjonsutstyr. Vær oppmerksom på at produktet ikke bør brukes på lakkerte flater eller glass, da det kan etterlate skjolder som er utfordrende å fjerne. Unngå også bruk på lettmetaller. Produktet inneholder lut og kan påføres med høytrykks- eller lavtrykksvaskesystemer, samt manuelt ved hjelp av svamp og kost.

Kontakt oss nå for mer informasjon og bestillinger.

cchristoffersen.no/industrivask

C. Christoffersen AS
Rødmyrsvingen 53
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO985174431

Kontaktperson

Svein Olav Roalstad
Salgstekniker
+47 48990545 svein-olav@cchristoffersen.no

Send til en kollega

0.032