23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hexagon lanserer CADWorx® Electrical and Instrumentation Design Suite

Hexagon lanserer CADWorx® Electrical and Instrumentation Design Suite, en avansert konstruksjonsløsning for industriprosjekter. Suiten forenkler design, automatiserer dokumentasjon og forbedrer samarbeid, støttet av AutoCAD og BricsCAD.

Hexagons divisjon for Asset Lifecycle Intelligence lanserer CADWorx® Electrical and Instrumentation Design Suite. I denne nye suiten samles verdens mest avanserte konstruksjonsverktøy for industrielle produksjonsanlegg og produksjon, overføring og distribusjon av elektrisitet (T&D, Transmission and Distribution). Løsningene er utviklet for å optimalisere arbeidsflyter, forenkle samarbeid og sikre pålitelige resultater. 


Suiten består av tre hovedmoduler - CADWorx Electrical, CADWorx Instrumentation og CADWorx Raceway. Modulene letter datadrevet konstruksjon og intelligent dokumentasjon og inkluderer også rørsystemer og strukturløsninger. Samlet gir dette bred støtte gjennom hele livssyklusen for industriprosjekter. 


Høydepunkter i CADWorx for elektrisitet og instrumentering inkluderer blant annet: 
Enkelt å lage elektriske skjemaer i 2D 
Med CADWorx Electricals tegne- og analysemoduler kan designere automatisere opprettelsen av elektriske skjemaer og utarbeide omfattende dokumentasjon. Det brukervennlige grensesnittet forenkler produksjonen av detaljerte rapporter og koblingsskjemaer, og gjør at prosjekter kan gjennomføres raskere. I modulen finnes et bredt bibliotek med symboler, samt smart dataintegrasjon, som sikrer nøyaktighet og reduserer risikoen for feil gjennom hele konstruksjonsprosessen. 

Effektiv håndtering av instrumenteringsdata 
CADWorx Instrumentation tilbyr automatisert produksjon av instrumenteringsdokumenter og forenkler håndteringen av instrumentindekser, tagg-informasjon og datablader, og gir dermed sporbarhet gjennom alle prosjektfaser. Intelligent dataintegrasjon reduserer ikke bare antallet feil, men eliminerer også overflødig informasjon, noe som gjør at prosjekter kan gjennomføres på en tidsbesparende og budsjettvennlig måte. 


Automatisert 3D-modellering og kabeltrekking 
CADWorx Raceway forenkler konstruksjonsprosessen takket være funksjonalitet for automatisk ruting. I modulen kan designere lage modeller for kabelkanaler, renner, rørledninger og mer; raskt, enkelt og nøyaktig i et visuelt rikt 3D-miljø. Blant annet finnes her funksjonalitet for smart ruting og det er enkelt å identifisere og unngå konflikter, maksimere plass og forenkle installasjonen. Løsningen fremmer samarbeid og fører til reduserte kostnader og feilfri gjennomføring. 


Ettersom suiten er sammenhengende, skjer en sømløs synkronisering mellom 3D-modeller og skjemaer, inkludert koblingsskjemaer. Verktøysuiten integreres enkelt med CADWorx P&ID database, og støtter toveis datalinker via Excel. 
Takket være partnerskapet med Scada Systems, fungerer løsningen også sømløst med både AutoCAD- og BricsCAD-plattformene, noe som gir designere enda enklere tilgang og økt funksjonalitet. 


Brukere kan velge enten Microsoft Access eller MS SQL Server for å bevare datakonsistens, forenkle håndteringen og sikre nøyaktighet i konstruksjonen. Funksjonaliteten gjør det enklere å samarbeide mellom forskjellige team og innebærer en betydelig forbedring med hensyn til nøyaktighet og effektivitet. 


Wally Elarusi, CADWorx Product Owner: 
Nøyaktighet i design er helt avgjørende for elektrisitet og instrumentering i industrisektoren. Det er et krav for å kunne garantere sikkerhet, forbedre kostnadseffektiviteten, oppnå operasjonell ekspertise og oppnå bærekraftighet. Den nye suiten er et bevis på Hexagons målrettede satsing på å utvikle fullt integrerte løsninger som støtter ulike konstruksjonsfaser og som forenkler samarbeid. 
Mer informasjon om funksjonaliteten og innovasjonene i: 
CADWorx 23 Plant Design Suite, finnes på produktsiden for CADWorx for elektrisitet og instrumentering. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047