23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonics nye medieprosessor forenkler multiprojeksjon for oppslukende opplevelser

Den første i en ny serie medieprosessorer forvandler det å skape stedsbasert underholdning – nå blir det enklere å bringe innhold til liv med multiprojeksjon.

Stedsbasert underholdning vokser raskt i hele Europa. I dag kunngjorde Panasonic Connect Europe at de i 2024 vil lansere den første av en ny serie medieprosessorer designet for effektiv multiprojeksjon. Produktet er ideelt både for ambulerende og fast installert LBE (Location Based Entertainment), og kommer til å forenkle arbeidsflyten samtidig som det leverer innhold av høy kvalitet til den stedsbaserte underholdningsindustrien ved hjelp av Panasonics markedsledende projektorer.

Tradisjonelt installeres datakraft for oppslukende opplevelser i dedikerte serverrom – noe som tar verdifull plass og krever mye kabling og strøm. Den nye medieprosessoren muliggjør en ny, fleksibel og effektiv tilnærming med datakraft distribuert lokalt i det modulære systemet, der hver projektor har sin egen GPU i nærheten. Dette eliminerer kabling og gir marginalt signaltap.

Medieprosessoren kombinerer datakraften til en medieserver med fleksibiliteten til en kompakt og kostnadseffektiv mediespiller, slik at innhold kan projiseres på en hvilken som helst overflate, for eksempel flate og kurvete skjermer. Framtidige utgaver får funksjoner for hvelvete kupler og 3D-objekter. Den nye medieprosessoren vil være tilgjengelig i to formater: En kompakt maskinvareboks for enkel plassering utenfor serverrommet og nærmere projektorene, samt en Intel Smart Display Module (SDM)-versjon for direkte integrering i Panasonics SDM-utrustete projektorer, noe som forenkler systemer. Begge versjonene vil være tilgjengelige for en eksklusiv forhåndsvisning på ISE 2024 i Barcelona fra 30.januar til 2.februar.

"For underholdningsindustrien handler det om å levere den best mulige oppslukende opplevelsen for publikum med minimale anstrengelser," forklarer Hartmut Kulessa, European Marketing Manager for Visual System Solutions hos Panasonic Connect Europe. "Vår nye medieprosessor bygger på all vår erfaring fra denne sektoren og er enklere å transportere, installere og betjene enn tradisjonelle medieprosessorer, samtidig som den gjør det enkelt å levere den viktige bildekvaliteten når man bruker flere projektorer." 

Alt ved den nye medieprosessoren er designet for å gjøre livet enklere for operatørene uten å gå på kompromiss med kvaliteten. For turnerende attraksjoner reduseres transportvolumet, installasjons- og oppsettstiden reduseres takket være skreddersydde funksjoner, behovet for kvalifiserte teknikere minimeres og brukere trenger bare å henvende seg til én produsent i tilfelle spørsmål eller problemer. For faste installasjoner gir den også muligheten til å redusere kostnadene gjennom å eliminere behovet for serverrom og omfattende kabling – noe som fjerner bakenforliggende infrastruktur og gir mer plass til attraksjonen. 

"Vår visjon er å fortsette å forenkle AV-systemene og arbeidsflytene for den stedsbaserte underholdningsindustrien," la Hartamum til. "Når vi går videre kommer vi til å utvikle ny funksjonalitet for systemet samtidig som vi sikrer at brukerne har fleksibilitet til å bare oppdatere  det de trenger. Dette kommer til å forbedre brukervennligheten ytterligere og maksimere avkastningen på investeringen for løsningen."

Boksversjonen av Panasonic Media Processor er planlagt å slippes i andre kvartal av 2024, mens SDM-versjonen kommer i fjerde kvartal av 2024.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.064