23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sveise og slipebenk med innbygget avsug

Se video av den flotte sveise og slipebenken med innebygget avsug - NÅ på tilbud

Bomaksan-merket TOFILbench-serien benker har integrerte vifter og filtre, designet for lette og mellomstore støv- og røykavsugsoppgaver.

Se video! :)

Den fanger opp støv og røyk på middels nivå som frigjøres under ulike bruksområder ved kilden, takket være den spesialdesignede risten og bakpanelet, og fanger, filtrerer og vender tilbake til miljøet uten å la de ansatte puste inn skadelig og støvete luft. På denne måten bidrar det til å gi et mer effektivt og tryggere arbeidsmiljø ved å minimere risikoen for yrkessykdommer og arbeidsulykker.

Benkene i TOFILbench-serien er utstyrt med rengjørbare patronfiltre, sidepaneler som kan åpnes, radialvifte med høy effektivitet og sugekraft, varsellys for vifterotasjonsretning, displayet for filternivå og filterets driftstimeteller. I tillegg er det 2 x 230 V stikkontakter og 1 trykkluftkontakt på det operatørvennlige kontrollpanelet, designet for komfortabel bruk av håndverktøy. Takket være disse funksjonene, Benkene i TOFILbench-serien gir ikke bare lave vedlikeholdskostnader, men gir også brukerne ekstra brukervennlighet.

Leveres i 2 versjoner, en til stål og en til stål,alu,rustfritt

Tilbudspris på stål versjon Kr. 40.986,- (veil 54.648,-)
Tilbudspris på stål,alu,rustfri versjon Kr. 48.007,- (veil 64.009,-)

Full info på vår hjemmesiden

Priser er eks mva og frakt

PR Maskin AS
Fosseikeveien 20
4323 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO892452172

Kontaktperson

Eirik Røsand
Daglig leder
+47 51486209 eirik@prmaskin.no

Send til en kollega

0.046