23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Et pålitelig bor for nikkelbaserte HRSA-komponenter

CoroDrill ® 860 med -SD-geometri for sikker korthullsboring

Sandvik Coromant, verdensledende innen metallskjæring, lanserer et bor i massivt hardmetall som er optimert for boring i nikkelbaserte HRSA-materialer, med en standard boredybdekapasitet på opptil 8 × D.

CoroDrill® 860 med -SD-geometri gir konsistens og forutsigbar levetid med høy hullkvalitet, noe som er særdeles viktig i industri med ekstremt høye krav og prosesser for kvalitetssikring — som i luftfartsindustrien. 

Nåværende strategier for boring av motordeler av nikkellegeringer til luftfart, der prosessikkerhet er helt avgjørende, kan ikke oppfylle kravene fra industrien, og maksimal levetid for verktøyene kan ikke oppnås med disse. Nye CoroDrill® 860 med -SD-geometri, som er utviklet spesielt for førsteklasses maskinering av nikkellegeringer, gjør det. Robert Smith, Offer Manager for Hole Making and Composites hos Sandvik Coromant, sier "CoroDrill® 860 med -SD-geometri er et pålitelig bor som garanterer svært høy ytelse og prosessikkerhet i varmebestandige superlegeringer." 

En kombinasjon av flere viktige egenskaper bidrar til den høye ytelsen i HRSA-materialer. Den første er den unike kvaliteten, S2BM, en kombinasjon av finkornet sementert karbidsubstrat, et PVD-belegg med flere lag og etterbehandling sørger for maksimal levetid. I tillegg til en geometri med optimerte klaringsvinkler, svært kontrollert skjærekantutførelse, rilleform, hjørnefas og dobbel kant — resultatet er et bor som garanterer svært høy ytelse og prosessikkerhet.

Omfattende designutvikling av produkttester i flere forskjellige HRSA-materialer har vist at CoroDrill® 860 med -SD-geometri har konsistent ytelse i 3, 5 og 8 × D-operasjoner og gir svært god maskineringsstabilitet og prosessikkerhet. Dette gir mulighet til mer pålitelig prosessplanlegging og kostnadsberegning ved estimering av levetid for verktøyet og gjennomføring av analyse av kostnad per enhet. "Kundene kan være sikre på at CoroDrill® 860 med -SD-geometri er et pålitelig bor som garanterer høy ytelse og prosessikkerhet, med svært lang levetid og dermed reduserer kostnaden per hull og komponent." sier Robert og fortsetter: "CoroDrill® 860 med -SD-geometri er boret de kan stole på for verdifulle komponenter." 

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.078