23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sandvik Coromant utnevner ny områdesalgssjef for Nord-Europa  

Magnus Andersson blir en del av salgsteamet for Danmark og Norge for å styrke resultatene for regionen

Sandvik Coromant har utnevnt en ny områdesalgssjef for Nord-Europa, som skal dekke Danmark og Norge. Magnus Andersson tiltrådte stillingen den 1. september 2023, og kan bidra med mange års erfaring innenfor metallindustrien, ikke minst 15 år som salgsingeniør ved Sandvik Coromant.

Anderssons karriere bygger på en kombinasjon av teknisk og økonomisk kompetanse. Gjennom hele sin yrkeskarriere har han opprettholdt en nær forbindelse med metallskjæringsindustrien. Han har arbeidet innenfor bilsektoren og samtidig vært engasjert i kvalitets- og miljøstyring.

Senere gikk han inn i prosjektledelse og salg og arbeidet mye i Sverige og Tyskland, før han begynte som salgsingeniør hos Sandvik Coromant i 2008. Her har Andersson arbeidet tett sammen med kunder og forhandlere i det sørlige Sverige.

Når han nå takker ja til en ny utfordring i Sandvik Coromant, vil Magnus Andersson bruke sin erfaring til å utvikle salgsteamene i Danmark og Norge, og sørge for at kundene får en positiv opplevelse i sin samhandling med Sandvik Coromant. Han vil arbeide tett sammen med teamet sitt for å utvikle og støtte salget, samtidig som han arbeider for Sandvik Coromants visjon og strategi som et medlem av ledergruppen for Norden.

Andersson er fullt ut oppmerksom på den rådende markedsvolatiliteten over hele verden og understreker viktigheten av tilpasningsevne, og han vil sørge for at Sandvik Coromant forblir responsiv overfor markedssvingninger og tilpasser støtten etter kundenes behov. 

"Jeg er sikker på at selskapet er godt rustet for fremtiden," sier Andersson. "Målet mitt er først og fremst å dyrke frem et arbeidsmiljø med positivitet og engasjement, samt å forsterke vår støtte og tilstedeværelse i Danmark og Norge. Vi ønsker å skape enda mer verdier for kundene våre og bidra til en bærekraftig fremtid. " 

"Jeg tror mine erfaringer og kunnskaper kan bidra til å bygge opp et robust og engasjert team, styrke vårt forhold til eksisterende kunder og utforske mulighetene til å finne nye."

Anderssons visjon går blant annet ut på å utvide Sandvik Coromants nærvær over hele produksjonsverdikjeden, tilby omfattende støtte fra produksjon til andre avdelinger, slik som design og prosessplanlegging, slank produksjon og datastyrt produksjon. 

"Jeg har stor tro på potensialet til Magnus," tilføyer Erik Jansson, leder for nordisk salgslister hos Sandvik Coromant. “Hans mangeårige erfaring med kundebehandling har gitt ham en dyp forståelse for kundenes utfordringer og behov.

"Magnus har gjort en glimrende jobb i Sverige, og vi ser frem til at han skal implementere metoder sine i Danmark og Norge."

For å finne din nærmeste Sandvik Moromant-spesialist og -forhandler, kan du besøke nettstedet

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.063