23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Rett kurs med fleksibel avstikking og spordreiing

CoroCut® 2 sørger for høyere ytelse ved alle avstikkings- og spordreiingsoperasjoner

Sandvik Coromant, spesialisten på skjæreverktøy og verktøysystemer, oppgraderer sitt veletablerte konsept CoroCut® 1-2 for avstikking og spordreiing. Forbedret stabilitet, enda større fleksibilitet og merkbart bedre produktivitet er bare noen av fordelene det nye CoroCut® 2-systemet har å by på.

CoroCut® 1-2 har lenge vært en grunnstein innen avstikking og spordreiing, og konseptets anerkjente allsidighet og pålitelighet har gjort det til en viktig ressurs i mange verksteder. Konseptet får nå en stor oppgradering, og det vil få navnet CoroCut® 2.

Hva kan vi forvente av nye CoroCut® 2? "For det første har vi beholdt alle egenskapene og fordelene du kjenner fra det eksisterende konseptet — allsidighet, kostnadseffektivitet og sikker maskinell bearbeiding —", sier Jenny Claus, Product Manager Parting and Grooving hos Sandvik Coromant. "Vi samarbeider tett med kundene våre ved å dele kunnskapen vår mens vi er opptatt av å lytte og være lydhøre for deres behov og du konstruktive tilbakemeldinger. Resultatet har vært overveldende positivt." 

Stabilitet er nøkkelen under alle avstikkings- og spordreiingsoperasjoner. Den største utfordringen er å holde innsatsen på plass for å minimere alle former for bevegelse av innsatsen. Det veletablerte skinnegrensesnittet, som tidligere var tilgjengelig på middels store og store innsatser, gir mer nøyaktig innsatsplassering og gjør innsatsens motstandsdyktig mot sidekrefter den utsettes for. Nå vil dette skinnegrensesnittet også være tilgjengelig på mindre innsatser og garantere stabilitet under alle operasjoner. 

CoroCut® 2-avstikkingsskjærene er oppgradert med innvendig kjølevæsketilførsel og forbedret klemfesteutførelse, som gir høyere klemkraft og bedre sidestabilitet – en velkommen fordel ved skråskjæring før avstikking. Verktøyholdere med presisjonstilførsel av kjølevæske er oppdatert med en skruklemmeløsning som — kombinert med innsatssetet med fast skinne — holder innsatsbevegelsen på et minimum uten at klemkraften reduseres.

Andre viktige egenskaper ved oppgraderingen er de nye og oppdaterte kvalitetene og geometriene, inkludert det nye førstevalget GC1225, en wiper-design for alle delegeometrier og sterkt forbedret kantlinjekvalitet på alle innsatser. "Det som gjør denne løsningen unik, er vårt egenutviklede og patenterte produksjonsteknologi", sier Fredrik Selin, Product Application Specialist hos Sandvik Coromant. "Med bedre emnekvalitet fra vår nye produksjonsteknologi reduseres spredningen av kantlinjen. Dette betyr at vi kan ha lavere toleranse og utføre avrunding av mindre kanter enn før, noe som gir lengre, mer forutsigbar verktøylevetid."

CoroCut® 2 kan brukes til alle typer avstikking og spordreiing med skjæredybder egnet for innsatser med to skjærekanter. De beslektede CoroCut® QD- og CoroCut® QF-konseptene anbefales for større skjæredybder, mens CoroCut® QI er førstevalget for innvendig spordreiing og aksial spordreiing på små diametere.

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.031