23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kompakt og energieffektiv varmevekslerløsning: Spirax EasiHeat™

Spirax EasiHeat™ damp-/vannvarmevekslermodul er en komplett, kompakt og energieffektiv varmeoverføringsløsning som umiddelbart produserer varmt vann ved en stabil temperatur for flere bruksområder.

Spirax EasiHeat™ hjelper deg med å oppnå besparelser, øke produksjonen, redusere svinn og nå dine bærekraftsmål.

Av alle kostnadene du har i bedriften, er energikostnaden sannsynligvis en av de viktigste. Når energiprisene stiger, er det kanskje viktigere enn noen gang å forbedre energieffektiviteten til anlegget ditt.

Reduser forbruket med energieffektiv varmeveksler

Spirax EasiHeat™ er en svært kompakt varmevekslerløsning med overlegen energieffektivitet. Det bidrar til å redusere energikostnader og CO2-utslipp sammenlignet med andre damp-/vannvarmevekslerløsninger. All den nyttige varmeenergien i dampen brukes i Spirax EasiHeat™ varmeveksleren, som eliminerer energisvinnet som finnes i tradisjonelle systemer. Dette reduserer mengden damp som trengs for å varme opp vannet, noe som igjen reduserer energiforbruket og relaterte CO2-utslipp.

Eliminer risikoen for legionella eller andre bakterier

Å unngå lagringstanker eller buffertanker eliminerer den mulige risikoen for legionella eller andre bakterier og reduserer systemets varmetap.  Spirax EasiHeat™ har mulighet for legionellamonitorering som overvåker kontinuerlig temperaturen på det varme vannet og hindrer vannsystemet å holde temperaturer som er gunstig for produksjon av legionellabakterier. Utstyret registrerer temperaturhistorikken, slik at sikkerheten til vannsystemet kan verifiseres i etterkant.

Rask og enkel igangkjøring

Spirax EasiHeat™ varmeveksleren leveres som en forhåndskonfigurert, testet og montert enhet, noe som gjør igangkjøringen rask og problemfri. En komplett modul forkorter også installasjonstiden ved produksjonsanlegget.

Vil du vite mer om Spirax EasiHeat™ varmevekslersløsning?

Kontakt oss i dag 67 06 76 80. 

Spirax Sarco AS
Vestvollveien 14 A
2019 Skedsmokorset
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO940612810

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047