23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NFEAs Smart Produksjon 2024 - EarlyBird

Konferansen har fokus på digitalisering og annen viktig teknologi for lønnsom og bærekraftig produksjon i Norge

Smart Produksjon 2024 arrangeres i Ålesund 23. – 24. januar, og vi har EarlyBird på deltakeravgift til og med 30/11

Det grønne skiftet utfordrer industribedriftene i Norge på de fleste områder. Overgang til mer bærekraftig industriell produksjon er en nødvendighet. Vi ønsker å vise fram gode eksempler og løsninger som bidrar i dette skiftet. Og digitalisering er her en viktig teknologi som åpner for mange muligheter.

Tema for året utgave av denne konferansen inkluderer grønt industriløft, omstilling i maritim næring, nye og mer bærekraftige teknologier. Vi ser også på digitalisering og datafangst for økt bærekraft, produktivitet og lønnsomhet.

Tore Ulstein, styreleder i Ulstein Group, har foredraget: Industriutvikling og politikk - sett fra en maritim hjørnestensbedrift
Jarle Gjøsæther, Nordic Batteries og Torbjørn Langedahl Leirmo, SINTEF Manufacturing har foredraget: : Batnet (grønn plattform prosjekt)

Velkommen til Smart Produksjon 2024 med spennende bedriftsbesøk til AS Spilka Industrier samt interessante foredrag som vil hjelpe deg å skape framtidens industribedrift!

Bedrifter og miljø som vil dele av sine erfaringer inkluderer Ulstein Group, Kongsberg Maritime, Spilka Industri, Effee Induction, OSC, ÅKP DigiCat, SINTEF Manufacturing, Green Yard Kleven og SIVA.

For program og mer informasjon, KLIKK HER!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031