23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hexagon kunngjør lanseringen av CADWorx 23 Plant Design Suite

Hexagons Asset Lifecycle Intelligence Division har lansert CADWorx 23 Plant Design Suite, som forbedrer produktiviteten i CAD og CAE for ulike bransjer. Blant de viktigste funksjonene er enestående kompatibilitet med BricsCAD v23 og AutoCAD 2023 og 2024, funksjonelle forbedringer i modulene, strømlinjeformet brukervennlighet og effektivisering av designprosesser. Utgivelsen, som gjenspeiler tilbakemeldinger fra kundene, gir en optimalisert CAD-opplevelse. Hexagon inviterer interesserte til et webinar for å få mer informasjon om disse nyhetene.

Hexagons Asset Lifecycle Intelligence Division har avduket den nyeste versjonen av flaggskipet CADWorx 23 Plant Design Suite, en omfattende løsning som tar for seg utfordringene industrien står overfor innen dataassistert design (CAD) og prosjektering (CAE).  
Suiten øker produktiviteten gjennom forbedret kompatibilitet og optimalisert arbeidsflyt.  
CADWorx Design Suite er en omfattende programvareserie for anleggsdesign som tilbyr integrerte, intelligente tegne- og databasetilkoblinger, avanserte automatiseringsfunksjoner og brukervennlige tegneverktøy. Denne nye versjonen gir ingeniører og designere en optimalisert og effektiv CAD-opplevelse, sømløs kompatibilitet og forbedret funksjonalitet.  
De viktigste høydepunktene i CADWorx 23 Plant Design Suite inkluderer:  
  
Uovertruffen kompatibilitet: Med CADWorx Plant Design Suite kan brukerne umiddelbart utnytte fordelene og fremskrittene i de nyeste CAD-plattformene uten forsinkelser, og den er fullt integrert med BricsCAD v23 og AutoCAD 2023 og 2024.  
Funksjonelle forbedringer: Flere moduler har fått betydelige forbedringer:  

  • Modulen 2D Representation har blitt refaktorisert, noe som har resultert i forbedret ytelse og stabilitet.
  • CADWorx Equipment introduserer muligheten til å legge til generiske dyser for mer fleksibilitet i design og modellering av utstyr.  
  • Disse forbedringene gjør det mulig for ingeniører og designere å lage mer intrikate og nøyaktige design som oppfyller bransjekravene. 

Forbedret brukervennlighet og konfigurasjon: Denne nye versjonen gir nye muligheter for å automatisere arbeidsflyten ytterligere:  
Brukerne kan nå laste inn konfigurasjonsfiler (CFG) fra kommandolinjen for modulene Plant, Structure, Equipment og P&ID, noe som forenkler oppsett og konfigurasjon og gir en mer effektiv arbeidsflyt.  
CDR-publiseringsalternativene støtter nå alle CADWorx Equipment-komponenttypers egenskaper, noe som muliggjør omfattende 3D- og BIM-prosjektpublisering.  
En ny kommandolinjefunksjon gjør det mulig å endre materiallistamalen (BOM) i hele CADWorx Plant Design-pakken, noe som forenkler konfigurasjonsprosessen.  
Effektivitet i designprosessene: Som svar på tilbakemeldinger fra brukerne har denne nye versjonen lagt til muligheten til å arve prosesslinjenumre fra PIDVIEW til Plant Modelling, noe som reduserer det manuelle arbeidet og sikrer sammenheng i designet. I tillegg lar PIDVIEW-modulen brukerne sette inn komponenter som samsvarer med spesifikke typer og valgte egenskapsverdier, noe som øker produktiviteten og nøyaktigheten.  
  
Wally Elarusi, produkteier i CADWorx, sier: "I dagens konkurransesituasjon står industrien overfor en rekke utfordringer når det gjelder CAD-design og konstruksjon. Denne utgivelsen av CADWorx 23 Plant Design Suite har som mål å levere et forbedret CAD-miljø som løser bransjens utfordringer og gir ingeniører og designere økt kompatibilitet, stabilitet og optimalisert arbeidsflyt."  
  
Peter Van Der Weijde, Vice President EMIA, Hexagon CADWorx and Analysis Solutions: "Denne nye versjonen gjenspeiler Hexagons kundesentriske tilnærming til utvikling. Kundene våre får stemme over hvilke funksjoner vi skal prioritere å utvikle. Som et resultat av dette har vi kunnet innlemme nye, verdifulle funksjoner, tilby uovertruffen kompatibilitet og legge stor vekt på å svare på tilbakemeldinger fra kundene og løse feil eller problemer raskt, på tvers av en lang rekke bransjer, for en mer pålitelig og effektiv opplevelse."  
  
For å få et dypere innblikk i funksjonene og innovasjonene i CADWorx 23 Plant Design Suite, inviterer Hexagon alle til å delta på webinaret "What's New in CADWorx 23: Driving Continuous Improvements in Designs". 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033