23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Blechexpo 2023: TRUMPF lanserer verdens raskeste mobile kantpressecelle

Den nye Flex Cell automatiserer TruBend 7050 fra TRUMPF // Hjelper bedrifter med å håndtere ordreøkninger og bekjempe mangel på kvalifisert arbeidskraft // Designet for små og enkle komponenter.

Ditzingen/Stuttgart, 27. september 2023: Den nye Flex Cell er en automatiseringsløsning for TRUMPFs svært effektive TruBend 7050-maskin. Med bare noen få enkle trinn kan en operatør dokke den mobile robotcellen på kantpressen og dermed få den til å fungere automatisk. Maskinen vil da kjøre autonomt i flere timer. Dette hjelper bedrifter med å håndtere ordreøkninger og bekjempe mangel på kvalifisert arbeidskraft. "TruBend 7050 er TRUMPFs raskeste kantpresse," sier TRUMPF produktsjef Wolfgang Radler. "Med Flex Cell tilbyr vi brukere en rask og enkel løsning for å automatisere denne maskinen. Dette viser nok en gang at TRUMPF fokuserer på kundenes behov." Sammen med Flex Cell har TruBend 7050 et fotavtrykk på under 10 kvadratmeter, noe som er kompakt nok for enhver produksjonsoperasjon.

 

Enkel å programmere, sikker å betjene

Flex-cellen har en materialbuffer i dobbel størrelse. Dette sikrer at den har nok materiale til å mate TruBend 7050 gjennom et nattskift.En vakuumkombinasjonsgriper på robotarmen muliggjør rask og sikker lasting og lossing. Ved å bruke den velprøvde TRUMPF TecZone Bend-programvaren kan et bøyeprogram lages på bare noen få sekunder. Operatøren kan da programmere roboten ved hjelp av en app og lærepanelet. Dette gjør TruBend 7050 rask og enkel å sette opp. Takket være automatisk dobbeltplate-deteksjon kan Flex Cell også gjenkjenne om ubehandlet materiale har festet seg sammen under lasting og deretter kaste det ut. Dette reduserer avslag og sparer ressurser.

 

Designet for små og enkle deler

Flex Cell er egnet for komponenter med formater fra 600x400 millimeter til 70x50 millimeter. Den kan behandle metallplater på mellom 0,7 og 6 millimeter i tykkelse. I kombinasjon med TruBend 7050 er Flex Cell ideell for alle bedrifter som lider av mangel på dyktige arbeidere og ønsker å øke produktiviteten gjennom automatisering. Bedrifter med svingende bestillinger for produksjon av små og enkle deler vil ha særlig nytte av denne løsningen. TRUMPF lanserer Flex Cell på Blechexpo.

Pantronic AS
Anolitveien 4
1400 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO991298932

Kontaktperson

PAN

Send til en kollega

0.031