23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Veikart 2.0 for Grønt industriløft ble lansert 28. september 2023

Det oppdaterte veikartet omfatter ni satsingsområder og nesten 150 tiltak som skal bidra til økt grønn verdiskaping i ny og eksisterende industri, økt eksport og til at Norge kan halvere våre klimagassutslipp innen 2030.

Regjeringen har utvidet satsingsområdene med to nye områder: manufacturing og solindustri. Disse kommer i tillegg til havvind, batteri, hydrogen, CO2-håndtering, prosessindustrien, maritim industri og skog-, tre- og bioøkonomi.

Fra 1. juli 2023 trådte de siste EU-kravene for energieffektivitet for elektriske motorer i kraft, og det er avgjørende at bedrifter er forberedt på de nye reglene. 

SEW-EURODRIVE er en viktig partner for å navigere i disse endringene.

Hvordan SEW-EURODRIVE kan støtte deg:

1. Riktig størrelse - Optimal ytelse:
Ved valg av riktig motorstørrelse - den optimale drivutrustning som passer perfekt til din spesifikke applikasjon, kan du forbedre både ytelse og energieffektivitet. 

SEW-EURODRIVE har ekspertisen og porteføljen som hjelper deg med å finne den optimale løsningen.

2. Høyeffektiv motor - Maksimer energieffektiviteten:
Våre høyeffektive motorer gir betydelige energibesparelser over tid. Med SEW-EURODRIVE kan du minimere energitap og maksimere mekanisk arbeid, noe som direkte påvirker bedriftens bunnlinjen.

3. Energiklassifisering - Miljøvennlige valg:
SEW-EURODRIVE sine motorer samsvarer med ulike energiklasser og sertifiseringer, basert på strenge EU-krav. Dette garanterer miljøvennlige valg som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen gjennom hele produktets livssyklus.

SEW er en seriøs og betydelig leverandør inn mot industrien og dette forplikter oss til å utvikle og levere bærekraftige og energieffektive produkter og løsninger.

Med SEW-EURODRIVE som din partner, kan du være trygg på at din virksomhet er rustet for fremtidens krav til energieffektivitet og miljøbevissthet.

For mer informasjon om hvordan du kan tilpasse deg gjeldene energikrav og oppnå bærekraftige fordeler kontakt oss på
69 24 10 20 / mail: sew@sew-eurodrive.no

SEW-EURODRIVE AS
Solgaard Skog 71
1599 MOSS
Moss
Norge
Org. nr.: NO919327812

Send til en kollega

0.047